Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?
Igazából már nem voltam annyira gyerek,de anyám néhányszor kiverte mert nekem mind 2kezem elvolt törve.
Mást is csinált nekem de azokat inkább kényszerből,a kiverést ő is szerette volna inkább.(nekem ez mondjuk titkos álom)
Nagyon perverz,bűnős dolognak éreztem,és ennek megfelelően mindig hatalmasat élveztem elég hamar.
Aztám amikor meggyogyultam akkor megkért,hogy csináljam előtte,mert szeretné látni milyen amikor maganak szerzek örömöt.
Aztán mintha mise történt volna,még beszélni sem hajlandó az esetekről.
"Az a múlt,mi előre tekintünk és előre is megyünk" szokta mondani.
Mit gondolsz ki törölte seggem szarás után?
Mi tartotta zsepit ha orrot kellet fujnom?
Ki fürdetett?
Nem sokmindet tudtam csinálni az első 2 hétben utána sem volt az igazi.
306-os vagyok még egy sztorim van.
Egyszer volt olyan birkózunk és valahogy a hátára kerültem a popsija pont a farkamnál volt és nyilván kemény lettem és észre vettem hogy ahogy mozgok a popsijan jó érzés és addig mozogtam rajta míg el nem élveztem mára rájöttem hogy az a póz a prone bone vagy mi az de akkor fogalmam sem volt csak jól esett :) és utána ő csinálta ugyanazt nekem.
Valamin összeverekedtem a nővéremmel. Elég kiegyenlített erőviszonyunk volt,amig az arcomba nem nyomta a lábát,akkor ott teljesen KO lettem,nem attol,hogy rossz lett volna hanem pont ellenkezőleg. Szinte megrészegitett az illata,tetszett,hogy ott van, a helyzet,minden.
A légyeg,hogy ezútán rendszerrlesen nyalhattam a nővérem talpacskáit,és szopogathattam a lábujjait miközben maszturbált.
Addig tartott amíg megnem házasodott.
Reggel elmentem otthonról és úgy volt, hogy csak este megyek haza. Nem így lett, még délelőtt hazaértem.
Otthon az a látvány a fogadott, hogy anyám nagyon szexisen van felöltözve az akkori barátja meg csupaszon, gondolom megzavartam valamit, vagy már végeztek a dologgal, mindenesetre iszonyat kínos volt mindenkinek. Azóta tetszenek az erotikus, szexi hatású ruhák.
Gyerekkoromban nyaraltunk valami viszonylag néptelen üdülőhelyen. Nem a strandra mentünk,hanem várost nézni ès ilyenek. Valami parkban engedtek szabadon minket,ahol ruhangáltunk minden lyukba bebulytunk,hogy felfedezzük a helyet. Amikor is a nagyrohanásban szószerint megbotlottam egy,gyermeki szemmel "meztelenül birkozó párban". Én orra buktam, a lány sikított,a fiú orditott.
Tini fejjel jőttemrá,hogy mibe botlottam valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!