Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyerekkorod meghatározó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 23:19
 301/359 anonim ***** válasza:
26%
#300 A Bettikés topikokhoz képest ez pi...afüst. :D
aug. 28. 13:44
 302/359 anonim ***** válasza:
59%

Az melyik?

aug. 28. 13:51
 303/359 anonim ***** válasza:
48%
#302 Szerintem már rég törölve lettek, de volt 1000 fölötti is. :D
aug. 28. 14:11
 304/359 anonim ***** válasza:
100%
gyerekkorba mit nézünk annak, nekem pl az mikor az első mutasd meg mid van és én is az enyém, kő kemény voltam emlékszem, de ami fura hogy húgomal volt ez erre emlékszem mai napig :)
szept. 28. 06:54
 305/359 anonim ***** válasza:
74%

ha ennyire megmaradt, akkor nagyon bejövős lehetett a szitu ami talán nem is egyszer fordult elő :)

szept. 28. 10:14
 306/359 anonim ***** válasza:
96%
Nekem húgomal van egy két ilyen még régről nem azt mondom hogy meghatározó de akkor még nem volt szexuális életem se neki igy valahol az pl egyszer amikor este volt fürdés után hosszú pizsamában voltunk és valahogy úgy jött a helyzet hogy elvoltunk stb és a pizsama láb száránál valamiért bedugta a lábát és haladt felfele mondom mi van :) már a térdemnél járt és ekkor már a farkam megmozdult és még feljebb haladt már a herémnél volt nem is kell mondjam kő kemény lettem és ahogy elért a farkam végéig nem sokra rá elélvezétem, de neki fel sem tűnt vagy nem tudom mondtam neki gyors kimegyek pisilni és kimentem a fürdőbe csupa sperma volt a pizsama:) mi volt a célja stb nem tudom de észre se vette mi történt szerintem.
szept. 28. 11:53
 307/359 anonim ***** válasza:
93%

A hugommal simogattuk egymást. De csak ruhán keresztűl. Én még így is szinte mindig elélveztem. Ő ritkábban és lasabban nedvesedett.

Egyszer csókoloztunk is.

Ez az indirekt ingerlés azóta is a kedvenc előjétkom.

szept. 28. 12:01
 308/359 anonim ***** válasza:
97%

Gyerekkoromban a nyarat sokszor töltöttem unokatesóméknál vagy ő nálunk. Egyszer megtaláltuk keresztszüleim "titkos" cd lemezét ami természetesen tele volt felnőtt tartalommal. Az ott látottak alapján úgy gondoltuk, hogy nekünk is azokat kellene csinálni mivel látszott, hogy a bácsi is meg a néni is élvezi.

Onnantól kezdve rendszeresen jártunk a kertbe, padlásra, mezőre puszilgatni egymás "csúnyáját" meg "csúszkálni egymáson".

Én 9/F, Ő 8/L.

szept. 28. 20:55
 309/359 anonim ***** válasza:
94%

Van 1 nővérem, ő 16 volt, én 14, amikor megmutatta a szexuális felvilágositós könyvét amit az iskolában kaptak.

voltak benne meztelen fiúk, lányok, nemi szervek közelről és mikor a merev péniszhez értünk, mondtam, h nekem is kb ilyen. Kérte h mutassam meg, megmutattam, ő pedig tapogatta, huzigálta, nyelvével is megérintette.

Legközelebb azt kérte h verjem ki, megtettem, illetve utána már ő is megmutatta magát. ezt többször megcsináltuk, egyik alkalommal szájába vette, de nem cumizott.

egyik alkalommal feldugta magának a dezodoromat a kupakjáig én pedig kivertem közben.

Ezt kb 1 évig játszottuk, aztán pasija lett, nemsokkal később nekem bnőm.

Bnőmmel is játszottunk hasonlókat az én kérésemre.

Ez a 90-es évek végén volt.

szept. 29. 11:26
 310/359 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen izgató némelyik komment
szept. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!