Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexualitás szempontjából...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexualitás szempontjából melyik tulajdonságod tartod a legmeghatározóbbnak, és ez milyen érzéssel tölt el?

Figyelt kérdés

Néhány példa:

Pozitív: - Szép a szemem, a tekintetem. Szinte bárkit elcsábítok vele, és ezt az előnyömre is fordítom.

-Fejlett a szexuális kultúrám, ezért könnyedén fenntartom a tüzet egy kapcsolatban, hosszabb távon is.

-Szexuális téren nyitott vagyok, ennek köszönhetően sok új tapasztalattal gazdagodom.

Negatív: - X évesen még szűz vagyok, emiatt gátlásos az élet más területein is.

- Kicsi a mellem, ezért nem szívesen "mutogatom" a partneremnek, és ez könnyen elfolytja köztünk a szikrát.

- Vallásos nevelésem miatt a lelkem mélyén bűnnek érzem ha extrémebb dolgokra vágyom, viszont frusztrál hogy emiatt elfolytom magamban ezeket, és nem élem ki magam.

2015. okt. 29. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Konkretan mi is a kerdes?:D
2015. okt. 29. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

potitív: a szexmániám

Negatív: a szexmániám

:D

2015. okt. 30. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja igen és bárkivel ágyba bújom e miatt.

44F nem érzem sem bűnnek, sem perverzításnak. egyszerűen csak jó és kész. Nem leszek szerelmes, nem leszek társfüggő, nekem nem több mint egy kedves. és bizalmas gesztus.

2015. okt. 30. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:

színlelni profin tudok bármikor.

ha megengedem, hogy megfektessen valaki, akkor ott baj van. amúgy sz*rok a szexre :D

2015. okt. 30. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!