Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?
bnommel 8evesen bunkerban
(ruhaban) lovagoltam/izgattam magam😭hetero vagyok es mai napig nem gondolok ilyenekre
Van pár dolog amit nem írnék le inkább mert egyből le lennék szólva. Próbáltam már többször beszélni róluk, de csak nőknek sikerült elmondanom, félek hogy a férfiak lenéznének miatta. Ha érdekli valamelyik nőt akkor beszélhetünk róluk.
24f
293, en kivancsi vahyok ra, nem szoktam leszolni semmit, nekem is vannak ciki sztorijaim, es nem verem nagy dobra, de ide le merem irni
44 f
Egyszerűen csak arról van szó, hogy kéjelgésre keres női levelezőpartnereket.
Azt nem tudja, persze, hogy majd mindkét monitor előtt pasi veri a farkát.
A hugommal egy szobában laktunk így mint szégyenlősség egymás előtt ismeretlen fogalom volt.
Amikor elkezdtünk nőiesedni és az sex is az érdeklődesi kőrbe került,nem voltunk restek eggyütt gyakorolni ezt-azt.
Aztán voltak fiuk akite nem zavart ha ott van a másik lánytesó és nezi őket vagy minket.
Szép emlékek.
Privát nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!