Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyerekkorod meghatározó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 23:19
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/359 anonim ***** válasza:
90%
Egyik leg meghatározóbb és leg első élményem egy barátnőmhöz és az édesannyához fűződik. Lány vagy és fotós. Egészen kicsi koromtól érdekelt a fotózás, tán mert apukám is az és sokat sertepertéltem mellette mikor dolgozott. Kb 10 éves koromtól nekem is volt saját felszerelésem és sokat fotóztam gyakoroltam. 16 voltam mikor a barátnőm megkért aki picivel idősebb volt nálam, hogy csináljak róla pár fotót a modell portfóliójába. Mivel elég jó barátnőm így persze hogy segítettem nek. Pláne, hogy mutatta a többi fotót amit más csinált róla és nem tetszettek. Át akartam hívni a apu műtermébe, de nem volt szabad időpont. Így kénytelen voltam én elmenni hozzá. Pénteken suli után találkoztunk. Kisminkelte magát, megcsinálta a haját stb. Elsőre felvett egy piros csillogós egyberuhát. Olyan csőtopp szerű de komplett ruha combközépig. Se pánt se semmi. Feszült rajta szépen. Elég jó alakja van a lánynak, érthető hogy modellkedik. Pózolgatott sexyzett benne kicsit. Készültek sorra a fotók. Combnál felhúzta, bugyit villantott stb. Fent a melleinél egész merészen lehúzta, majdnem villant a mellbimbója, illetve az udvara kicsit kint is volt. Bevallom itt kezdtem érezni, hogy ez nagyon izgat és tetszik. Soha nem volt ilyen előtte, hogy bármiért lányokra izgultam volna. Ez után egy mikulásos bikinit vett át. Persze ott előttem. Hát őszintén rendesen benedvesedtem. Magam is meglepődtem rajta. Pici háromszög bikini felső, alig takart valamit meg egy oldalt megkötős tanga, aminek hátúl csak egy vékony pántja van, ami szintén semmit nem takart a fenekéből. Folytatódott a pózolgatás. Ekkor érkezett haza anyukája. Beköszönt nekünk, és mondta hogy ő farkas éhes, csinál valami kaját. Kis idő múlva pár szendviccsel tért vissza. Nézte ahogy fotózunk, aztán megkérdezte róla is csinálnék-e pár fotót. Ha már itt vagyok miért ne. Ez a bikini neked is jól állna anya, mondta viccesen a barátnőm. Persze, mindenem ki lenne belőle. Naaa lécci próbáld fel. Addig nyaggatta míg rávette. Ott előttem átöltöztek. Anyukája is elég jól néz ki, karcsú és hatalmas mellei voltak, mint később megtudtam szilikon. Na hát neki még kevesebbett takart. A pici három szög nem takarta el teljesen a mellbimbó udvarait sem, akár hogy igazította. Nagyon sexynek találtam. Mikor háttal pózolt kicsit kitolta a fenekét a vékony kis pánt mellett kb premierben látszódott a poposija, még a popsilyuka is. Bevallom őszintén azóta számtalanszor maszturbáltam ezekre a fotókra. Azóta fotóztunk még párszor, meg szoktunk is még néha. 19L
2024. máj. 31. 11:19
 242/359 anonim ***** válasza:
87%
241es, kár h nem az a story vége, h összegabalyodtál a barinőddel😀
2024. máj. 31. 16:01
 243/359 anonim ***** válasza:
29%

241:

Van ezek között publikus vagy megosztható foto? Főleg az anyuka érdekelne :p

2024. máj. 31. 20:21
 244/359 anonim ***** válasza:
80%
241 vagyok. Van persze. De nem ingyen.
2024. jún. 1. 20:02
 245/359 SheLa ***** válasza:
92%
Még egy fotós sztori. 17 éves lány vagyok. Kissebb koromban gyerek ruha modell voltam. Olyan 12 évesen romlottak a tanulmanyaim így a szüleim letiltottak a dologról. Két éve kb úgy gondoltam már mindenki modellkedik a neten, lehet nekem is újra kéne kezdeni. A szüleim nem igazán támogatták a dolgot. Így hivatalosan nem is csinálhattam. Aztán kitalaltam hogy nem is megyek el fotóshoz? Megkérem a tesómat hogy csinálja ő. Van fényképező gépe és szeret fotozni. Benne is volt. Kitaláltuk milyen fotókat akarok es azt hogy lehet megvalósítani. Itthon nem csinálhattuk csak ha szülők nem voltak itthon mert ahogy mondtam ellenezték. Így kitaláltuk hogy valami kieső helyen,erdőben tóparton ilyesmi. Semm extra fotók nem voltak. Ruhás csinos stb. Öcsém feldobta az ötletet, hogy elmehetnénk egy bérelt műterembe is, ott sokkal jobb képeket lehet csinálni. Van egy a közelbrn. Nem is volt drága. Mikor odaértünk mondta a tulaj miután körbevezetett, hogy ha valami kell szóljunk neki, ő nem fog zavarni minket, nem fog bejönni hatha aktot is akarunk vagy ilyesmi. Eddig ez eszembe se jutott. De most hogy megemlítette megfogott a dolog. Fotóztunk egy órán keresztül, aztán mondta a tulaj, hogy az utánunk lévő csapat lemondta, úgyhogy csináljul ameddig akarjuk. És neki el kéne mennie, ha befejeztük zárjunk be es adjuk oda a szomszédnak a kulcsot. Tökre örültünk ennek. Folytattuk jó sokáig. Nekem csak ott motoszkált a fejemben az akt fotózás. Megemlítettem öcsémnek hogy csinálhatnánk olyat is. Kicsit tétovázott aztán igent mondott. Gondoltam nem kuszt, rendszeresen lát meztelenül. De észrevettem hogy igencsak domború a nadrágja fotózas közben. Eddig nem volt ilyen. Megkérdeztem hogy mitől. Erre azt mondta tőlem. Hogy oké eddig is látott így, de most direkt sexy döhös pózokban és akaratlanul is erre beindult. Kicsit sem volt zavarban. Jót nevettünk a dolgon, de nekem nagyon furcsa volt. Sosem mondott eddig ilyet, sőtt még azt sem hogy csinos vagyok vagy bármi. Láttam rajta idővel hogy csak úgy csinált mintha nem lenne zavarban, de közben egyre jobban. Én meg mint rendes gonosz nőver elkezdtem szivatni. Direkt rátettem egy lapáttal, minél jobban zavarba volt annál inkább akartam dögönek látszani neki. Piros volt az arca izzadt, remegett a keze. Nagysokára befejeztük a fotózast és hazamentünk. Otthon megnéztük a fotókat számítógépen. Ahogy az aktokra értünk megint ugyan az. Felállt neki és megint pirult mint az állat. Próbálta lazának mutatni magát de nem jött össze. Én meg egyszer csak genya módon rátettem a kezem a kemény farkára és mondtam, látom megint önkénytelen a dolog. Majd fel robbant a feje olyan vörös volt. Hamar abba is hagytuk a fotónézegetést. Azt mondta fáradt és le akar feküdni, a többit nézzem meg egyedül. Így átmentem a saját szobámba és ott néztem meg a képeket. Elég dögösek lettek, magamnak is tetszettem rajtuk. Egy fél óra múlva befejeztem. Gondoltam lemegyek a konyhába eszek valamit. Ahogy elmentem tesóm ajtaja előtt fura hangokat hallottam. Belestem a kulcslyukon és láttam ahogy ül a gépe előtt és az én képeimre veri a farkát. Amit akkor éreztem nehéz lenne leírni. Nagyon megdöbbentem, ugyan akkor valami leírhatatlan izgalmat is éreztem. Amilyet még soha. Visszamentem a szobámba es én is masziztam egyet a saját fotóimra. Közben folyton az járt a fejemben ahogy az öcsém az én fotóimra veri. Nagyon izgatott ez a go dolat hogy ennyire gerjed rám. Sokszor masztiztam utána erre gondolva. Mindig felizgatott ez.
2024. jún. 7. 10:21
 246/359 anonim ***** válasza:
81%

Nem semmi, SheLa!

Nekem a nővérem valahogy sosem vált szexuális lénnyé számomra, pedig az egyik legjobb csaj volt az évfolyamában. Szóval nekem ez a testvér iránti vonzalom nem átélhető.

2024. jún. 7. 15:55
 247/359 anonim ***** válasza:
100%

245:

Végre egy jól megírt sztori! Úgy jártam, mint öcséd! 😂

2024. jún. 12. 20:57
 248/359 anonim ***** válasza:
83%

Át hallatszot a szobámba ahogy nővérem masztizik.

Én is elkezdtem a dolgot a hangja plusszban izgatott.

Mamár csak úgy megy sex ha van közben alapzajnak "dugásnyögés".

2024. jún. 14. 06:52
 249/359 anonim ***** válasza:
89%
Gyerekkoromban tesómmal közös szobánk volt amit csak egy szekrenysor választott el. Az egész fölött lomtárnak megcsinált félkész galéria szerűség. Szerettem oda felmenni rajzolni olvasni. 14 eves lehettem mikor nővéremnek már volt barátja. 17 éves volt. Egyik szombaton a szüleink elmentek valami barátaikhoz tesóm meg a pasijával. Én otthon maradtam és fent a galérián olvastam. Késő délután fele a nővérem megérkezett a pasijával. Lekiabáltam, köszöntem nekik de nem hallottak. Olvastam tovább, nem foglalkoztam velük. Hallom hogy valamit beszélgetnek nevetgélnek. Egyszer csak jönnek be a szobába es smárolnak vadul. Megmondom őszintén rendesen meglepődtem. Kussoltam és figyeltem mi lesz. Nem tudták hogy ott vagyok. Smároltak tovább. Tapi aztán vetkőztették egymást. Hirtelen az ugrott be mennyire fognak haragudni ha meglátnak. És hogy szólnom kellett volna hogy ott vagyok mikor bejöttek. De már keső. Már nem szólhatok. Így csöndben maradtambes figyeltem. Ami ez után jött na olyat még nem láttam előtte. Levette a nővérem a pólójat meg a melltartóját is. A pasija a melleit gyúrta csókolgatta. Nagyon felizgatott a dolog. Láttam előtte a nővérem melleit és tetszettek is. Pont ezért nagyon begerjedtem. Letérdelt a pasija elé, elővette a farkát és szopni kezdte. Felülről mindent tökéletesen láttam. Nem hittem a szememnek hogy a nőverem ilyeneket csinál. De nagyon élveztem a látványt. Szopta jó darabig aztán a mellei közé vette. Ilyenről nem is hallottam az előtt. Aztán lekerült a többi ruhájuk is és dugtak vagy egy órát. En a galerian k étszer is kivertem erre. Szerencsére nem vettek észre. Végig néztem az egészet. Hihetetlen dolog volt akkor ez nekem. Rájöttem hogy ezt rendszeresen csinálják ha nincs senki otthon. Hát rajtam ne múljon. Hülyen hangzik de akkor ez nagy felfedezes volt nekem. Többször végignéztem fentről kesőbb. Egyszer megtaláltam a fotókat is amit keszítettek egymásról. Nőverem van rajta meztelenül meg sex közben is. Papír képek voltak. Lenyúltam a negatívokat és magamnak is előhívattam autómatában. Sokszor vertem ki azokra is ha épp nem tudtam meglesni őket. Teljesen rá voltam indulva a nőveremre. Tudom beteg de ez van. 30 F
2024. jún. 14. 18:46
 250/359 anonim ***** válasza:
84%

Az első sztori itt, ami hihetőnek indult, bár a végére realitását vesztette. Talán az alapja tényleg igaz, de hozzá lett toldva.

2024. jún. 14. 20:55
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!