Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyerekkorod meghatározó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 23:19
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/323 anonim ***** válasza:
69%

A 198-as látens meleg.... Tuti.

Az én feleségem igényli sex közben az anált. Sokkal nagyobbat élvez ott, le kell fogja a pu.át, mert különben bepisil. De gondolom szerinted ez is miattam/értem van. És ettől én is meleg vagyok és ő is!!!

jan. 8. 06:40
 202/323 anonim ***** válasza:
74%

201. első kommentem..

minden oké a fejeddel?

hiszti megy itt azóta is.. olvasnék már 1-2 jjó sztorit ha nem kiskocsogok dumálnák tele az agymenésükkel.

jan. 8. 17:26
 203/323 anonim ***** válasza:
26%
Mindegy hányadik kommented.....
jan. 9. 06:32
 204/323 anonim ***** válasza:
83%

A privátra itt válaszolok:

"Leírtam az érveimet már réges régen.."

Amiknek egyike sem állta ki a próbát. Itt akadtál el, nem azon, hogy hülyeségeket beszélsz - azt mindenki tud -, hanem hogy meg is védd az álláspontodat az ellenérvekkel szemben.

"indokoltam hogy a nőknek az kicsit se jó.."

Pontosítva: azt írtad, hogy azok a nők azt mondták, akikkel akkor beszéltél, nem "A nők". Én pedig megírtam rá, hogy párom meg például gyakran el sem tud jutni anális izgatás hiányában, és szingliként is maszturbált análisan is. Mégsem jelentem ki, hogy "A nők" szeretik. Ahogyan te azt, hogy "A nők" nem szeretik. Ez az a fajta összetett gondolkodás, amit te abszolút nélkülözöl. Gyártanak anális maszturbációhoz mindenféle játékokat - és ha nem vennék meg ezeket, biztos lehetsz benne, hogy nem gyártanák.

Nincs olyan kollektív érvényű kijelentés egy egész nemre, hogy "a nők", "a férfiak". Individuumok vannak, egyéni preferenciákkal.

Ha te utálod a spenótot, attól még valaki szeretheti, és eheti saját akaratából, bármennyire hihetetlen is ez számodra.

Engem vallatni lehetne musicallel, de nem mondom, hogy akik fizetnek egy kalap pénzt rá, hogy nézhessék, társasalmi elvárások felé való megfelelési kényszerből teszik. Míg a színházat alapvetően szeretem, de a musical műfajától kiráz a víz.

"én már ezzel többet nem akarok foglalkozni.."

Nagyon jó. Akkor miért hajtogatod továbbra is itt a süket dumát? Nem kötelez rá senki.

"csak ne irosgassátok pls hogy "érvelni se tudsz.. tuti nincs igazad" mert vagy 6 sort írtam..."

Mindegy, hogy hány sort írsz, ha az hülyeség, és egyik sem állja ki belőle a tényszerűség próbáját.

"más dolog hogy basztok bele elolvasni :D"

Elolvastuk, reagáltunk rá, megvédeni viszont nem tudtad az álláspontodat - minthogy olyan mellett próbálsz ágálni, amit nem is lehet reálisan megvédeni, így nem meglepő, hogy némaságba vonultál.

"2. a melegek se azt a lyukat választanák ha lenne másik.. elhiszed? :D"

Na, ez még viccesebb, mint eddig. Mi lenne, ha magad véleményére és ízlésére szűkítenéd a kijelentéseidet, és nem akarnád mások - egyre többek: az anált kedvelő férfiak, a nők, a melegek, ecetera - helyett jobban tudni, mit is akarnak, mintsem ők maguk?

"nem logikus.. nem részletezem de undorító."

Szerintem undorító a talpszagolgatás, mégis van, aki fizet érte. És nem vonom kétségbe azt, hogy ő szereti.

"de legalábbis a meleg sráco kegyetlen opciója. PONT!"

PONT! Vessző! Zárójel! Megint egy fals, hülye kijelentés, ami alól nagyjából kettő másodperc alatt megerőltetés nélkül kirántható a táptalaj. Ha így volna, mint ahogy mondod, ott volna az orál, vagy pedig a kézzel kiverés.

Egyszerűen értelmetlen zagyvaságokat próbálsz általános ténybeli igazságokként leírni.

jan. 9. 18:32
 205/323 anonim ***** válasza:
25%

tesó te most kajak megosztasz privát beszélgetést?

krva gáz

jan. 9. 20:45
 206/323 anonim ***** válasza:
80%
A gáz az, hogy privátban írsz nekem ahelyett, hogy ide tennéd.
jan. 9. 22:44
 207/323 anonim ***** válasza:
67%
Egy félrészeg pasi a falnak nyomott és fogdosott, csókólgatott. Tökön rúgtam és elszaladtam. Azóta is undorodom az emberektől és szűz vagyok.
jan. 20. 18:33
 208/323 anonim ***** válasza:
89%
Elég korán érő típus voltam és hús péniszem van. 14 évesen anyám barátnője átjött hozzánk, anyámat kereste, de egyedül voltam otthon, így én nyitottam ajtót. Boxer volt csak rajtam.(olyan 13-14 centi volt lankadtan). Mondta, hogy megvárja nálunk, ha lehet. Amit a konyhában beszélgettünk megjegyezte, hogy jó nagy vagyok lent (direkt nem vettem fel gatyát, mert már akkor is tudtam, hogy átlag feletti vagyok), erre válaszoltam, hogy szerencse, hogy nem áll, mert akkor megijedne. Nevetett és mondta, hogy ő nem olyan ijedős. Ekkor nem történt más, viszont két évvel később vagy egy évig összejártunk.
jan. 30. 09:40
 209/323 anonim ***** válasza:
84%

Amikor 12 évesen az elso pasim ölébe ültem felelsz vagy mersz alatt és felállt, illetve pulzált neki.Nagyon élveztem.

Meg ugye 4 évesen leszbi sztorikat játszottam a Barbikkal (nem tudtam mi volt az LMBTQ akkor még és 2 lány egymással tetszett).

Meg ugye 4-5 évesen a nagyapám jó öreg PlayBoy naptára is érdekes volt számomra.

Nem csoda,hogy bi lettem.

A sráccal azóta együtt vagyunk.

20/L

febr. 7. 21:54
 210/323 anonim ***** válasza:
100%

7. ben nagyon érdekelt már hogy milyen élőben egy pénisz, a szomszéd srác idősebb volt nálam 2 évvel, kiskorunk óta sokat játszottunk együtt. Valahogy felhozódott, hogy ha én megmutatom neki a puncimat, akkor ő is a péniszét. Meg is mutatta, és meg is foghattam neki😅

Vissza gondolva kicsit ciki, de nem tudta soha senki ezt rajtunk kívül.

febr. 14. 19:16
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!