Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyerekkorod meghatározó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 23:19
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/323 anonim ***** válasza:
96%

Egyszer felvettem videóra valami esti filmet. Valami lövöldözős,

nem emlékszem már rá. Automata felvételre volt beállítva, este 10kor magától elindult a vidómagnó. Hogy tuti ne maradjon le a film vége ezért egy fél órával tovább állítottam be mikor álljon le. Sikerült rávennem valami erotikus filmet. Cicit, puncit lehetett látni, szexet csak úgy hogy egymáson fekszenek. Jó párszor megnéztem ezt a filmet.

2023. szept. 28. 21:57
 162/323 anonim ***** válasza:
97%
Láttam az unokatesóm cickóit. Tetszett nagyon, erre emlékszem. Én voltam kb 5 éves, ő meg olyan 15-17 körül.
2023. szept. 29. 20:04
 163/323 anonim ***** válasza:
30%

Nekem az volt az első amikor kialakult a harisnyafétisem köszönhetően az óvónéniknek.

Szinte mindig mindennap még télen is, harisnyazokni vagy harisnyanadrág volt rajtuk én pedig mindig a földön játszottam a lábuk körül és mindennap néztem az illatos harisnyás lábukat, közben a kis kukim merevedett rendesen.

Aztán sikerült egy harisnyát megszerezni amivel otthon még játszottam szagolgattam azóta töretlenül dúl bennem ez a vágy, és szerencsére megkapok minden lábfétises élményt a páromtól.

A másik pedig az volt amikor tini koromban izgatott a gondolat, hogy milyen lehet porszívóval masztizni. Nyílván ezt is egy nyári napon próbáltam ki amikor mindenki dolgozott, hát őszinte legyek amikor még azt se tudtam lereagálni, hogy ne élvezzek bele a porszívóba hanem szó szerint az utolsó cseppig mindent kiszivattam magamból és mire észbekaptam már késő volt. Kellett utána egy ideig mosni a porszívó csövét hogy ne maradjon nyoma a "bűncselekménynek" :D

Utána még egy párszor megcsináltam csak akkor már úgy hogy harisnya zoknit húztam a farkamra és azon keresztül szivattam.

2023. szept. 29. 21:01
 164/323 anonim ***** válasza:
55%
5 évesen te merevedtél.... politikus ne legyél.. gyengén haazudsz
2023. szept. 29. 23:34
 165/323 anonim ***** válasza:
85%
12 évesen smároltam a 11 éves barátnőmmel. A nyelves csók után zoknit tettem a gatyámba, mint egy f@szt és bugyin keresztül szexuális pózokat utánoztunk. Azóta is néha beszélünk.
2023. okt. 14. 14:01
 166/323 anonim ***** válasza:
93%

14 évesen láttam ahogy egy hasonló korú lánynak kifittyen a mandulája a strandon. rendesen leizzadtam.. volt egy hasonló akkor egy idősebb lánynak a melle buggyant ki.

hát sztem 140-45 lehetett a vérnyomásom ha lemérik.

2023. okt. 17. 11:34
 167/323 anonim ***** válasza:
97%
Semmi extra, de a mai napig emlékszem rá. 10 évesek voltunk, és haverommal megmutattuk a farkunkat egy lány osztálytársunknak az udvaron. Haveromé le volt konyulva, nekem meg a gondolattól, hogy egy lány látni fogja kőkemény volt, és amikor megmutattam a csaj elképedt (gondolom állva még nem látott farkat), hogy hú mekkora (semmi extra méretem nincs). Ez nagyon felizgatott akkor, hónapokig járt a fejemben.
2023. okt. 21. 14:51
 168/323 anonim ***** válasza:
39%

164:

Miért, nekem is gyakran volt merevedésem az oviban, sőt már orgazmusom is, igaz magömlés nélkül akkor még.

2023. okt. 21. 15:19
 169/323 anonim ***** válasza:
24%

jézus... atya... úr isten.... persze 3 évesen amikor még "le se szállt a tököd" így szokták mondani... akkor nektek merevedésetek van :DD

hol éltek a marson?

atya gatya volt ott baj biosz órán... az hogy lógtatok 3 évig xd

2023. okt. 21. 16:11
 170/323 anonim ***** válasza:
82%

169:

Nézd, én ezt nem tanultam, hanem tapasztaltam. Lehet, h neked kellene a tankönyveidet lecserélni.

2023. okt. 21. 16:27
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!