Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?
Egy férfinek sem lesz attól nyelvorgazmusa, ha puncit nyal, és a nők sem élveznek el a szájukban mozgó faroktól, mégis élvezzük ezeket csinálni az ágyban, örömünk van benne.
inkább te zanzásítod meg a saját véleményedhez igazítod ezt a dolgot :DD
az az orál szex.. ez meg totál más.
Miért? Miért totál más? Mondd meg nekem. Eljut egy nő attól, ha szop egy férfit?
Fogalmazd meg, miért "totál más".
Azért, mert az _neked_ rendben van, míg az anál _neked_ nincs rendben. Egyéb szempontból ugyanaz megáll arra is, mint amit írtál.
ezt én is mondhatnám :D
azért mondod ezt mert te szeretsz baszni... most.. bro
csak nekem ez ilyen egyezkedésnek hat..
ez olyan mint mikor egy meleg srác előadja hogy " amúgy őő én a lányokat szeretem amúgy eskü.. de furcsamód bejön a férfi váll" :DD
tesó... meleg oszt cső!
ez ilyen kibúvó meg bonyolítás.. -.-
hát aki feszt seggbe rakja a nőjét nekem ne hazudja azt hogy 100% hetero pls
legit baromság és magának hazudik.
ez nem nekem rossz.. neki rossz :)
gimiben egy lány mindig lehajolt pont előttem
hol úgy tett mint aki a tollát ejti le.. hol úgy mint aki a cipőjét igazgatja.
de mikor beszélgettünk semmi különös érdeklődést nem mutatott. azóta se tudom mit akarhatott. de nagyon szép lány volt.. kicsit mindig beindultam mikor lehajolt (sajnos nem kezdtem csapni a szelet) voltunk vagy 15 évesek.. éretlen voltam
#193 #194
Sejtettem, hogy nem lesz érdemi válaszod.
Nem is lehet, mert egy alapjaiban hibás gondolatot próbálsz meg képviselni, átgondolt érvek nélkül.
U.i.: Ha nem ismered egy szó jelentését, ne használd, csak mert olyan menő a hunglish. A legit ebben a kontextusban teljesen értelmetlen.
Tesó mia homokosság abban ha egy NŐ-t dugok bárhol?
Mégegyszer leírom NŐ. Tudod(vagy nem) cicik és punci (jelen eseben popsi is) nem pedig szőrös pasi segg.
Tehát mitöl homos?
Attol hogy ők is csinálják? Ja! Akkor vann 2rossz hírem az orál
Mert azt is csináljak a melegek és a leg kézenfevőbb kézi élveztetés mert arra is van lehetőségük.
Logikád szerint csak és kizárólag a vaginalis sex a heterós mindenkimás bu..zi!
Gratulállok a föld lapos és balaton is csak egy átverés!
197 vagyok.
Az "agymenésem" 77%
A tied 0%
Ez azt mutatja hogy nekem van igazam.
De azért szívesen 🙂!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!