Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?
Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 23:19
152/359 anonim válasza:
Leszbizés a nővéremmel. Nem bántammeg mert így nyiltki előttem a világ,hogy lanyokkal is lehet egészjó. Vagy mégjobb.
153/359 anonim válasza:
152:
Hasonló volt a puncitok? vagy azt mondtad, hogy jé, ez más mint az enyém!
154/359 anonim válasza:
1990-ben lett parabola antennánk, így fogtuk a Sat1 és Pro7 német adókat is, amin késő este jó kis 70-es/80-as évekbeli erotikus filmek voltak jó dzsungelpuncis nénikkel. Imádtam 10évesen... 🤣
156/359 anonim válasza:
gyerekkorban? semmilyen :D 19 évesen volt az első élmény.
157/359 anonim válasza:
Fú, azokat én is mindig lestem, mindig azt hittem, na most látni fogok egy puncit... De sosem mutatták. Csak imitálták a szénakazalban a dugást.
158/359 anonim válasza:
te 10 évesen szőrös nőket néztéL? :D atyaúristen.. méghogy a mostaniak kezdik korán
159/359 anonim válasza:
Akkoriban ez máshogy volt nem óvtak minket a minden cicitől,és nem is jött szembe mindenhol.
Imádtam a strandokat ahol a lányok fedetlen keblekkel szaladgáltak!
Sosem jön már vissz azaz idő.
Anyám barátnője fogdosta a farkam. Nem zavart különösebben. Gondoltam vissza tapizom cicire, de nem tetsztett neki,többé ne jött hozzánk.
Az igazat megvalva zaklatás áldozata voltam. Nem negy zaklatás de az.
160/359 anonim válasza:
tök abnormális dolog de még engem szavaznak le.. kapjátok be buzík xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!