Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?
Több napos osztálykiránduláson az első este átsurrantunk a lányokhoz,jóejt puszira. Az egyik lány akit ma kurvásnak nevezünk sikerült rávenni,hogy ne csak jóejt puszit adjon,hanem jóéjt csókot.
Aztán másnap felajánlotta,hogy megmutatja a nuniját ha fizetjük az üdcsit, pizzát,stb a strandon. Nos ő magának semmit nem vett...
Ma már 5gyereke 4apától van az elsőt 18évesen szülte.
131 vagyok.
ez 12éves korunkban történt.
Kissrácként(12-14 éves koromban) sokszor nyaraltam a vidéki rokonoknál. A szomszédban egy család lakott,és az ottani sráccal haverok voltunk,sokszor fociztunk,bringáztunk együtt. Anyuka pedig igen jóféle milf volt…
Egyik nap az emeleten untam magam és már nem is tudom milyen felindulásból de elkezdtem kibámulni a fenti fürdőszoba ablakán… ami pont az ő kertjükre nézett és ahol a nő monokinizve napozott!Nosza,uzsgyi vissza a szobámba,a cuccaim közül előkotor faterom katonai távcsővét…gyönyörű,természetes tőgyei voltak… onnantól minden nap amikor kifeküdt ment a kukkolás.
134 vagyok.
#138 azért én leírom mert lehet hogy a megvetést kapom de anoním oldalon ez annyira nem érdekel.
Egy diszfunkcios családba születtünk,ikrek. 3évesen a szüleink elváltak. Én anyámmal maradtam a hugom apámmal. Nyáron cseréltünk. Nem igazán találkoztunk,a "családi ünnepekkor" mert mindent lehetett duplázni.
Meg néha nyaraltunk együtt (1szülő 2 gyerek).
Egymástol függetlenül jelentkeztünk ugyanabban a gimibe, ugyanabba az osztályba kerültünk...
Volt nagy meglepődés. És itt vált szorosabbá a kapcsolatunk. Együtt tudtunk tanulni. Együtt jöttünk-mentünk.
Még a baráti társaságab is volt átfedés.
Meg persze bulizás.
Egy kis pia és amikor mentünk haza akkor megemlitettem neki,hogy amúgy tökjó csaj. Egy kis pironkodás után ő is mondta,hogy "jó" srác vagyok.
Vihogás és a seggemre csapott,én vissza. Aztán második csapás után ott maradt a keze. Akkor ott szembe álltam vele és én is megfogtam a fenekét.
Így álltunk egy darabig. Aztán kézen fogava haza ballagtunk.
És innen haladtunk kis lépésekkel csók,tapi ruhafölött/alatt.
Meztelenkedés egymás előtt. Petting és a végül sex.
15évesen történtmeg az első.
Vissza gondolva volt benne szerelem,izgalom,praktikum,kiséletezés.
Mamár saját családdal rendelkezünk,szoros a kapcsolatunk de nem sexelünk.
Nem érzem hogy hátrányunk származott volna belölle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!