Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?
105:
Miért, nem tetszett a nagybatYad?
Ovodában kint játszottunk az udvaron, 7 évesek lehettünk. Az egy körhinta mellete volt egy homokozó. Én egy nagyon komoly homokváron ügyködtem, garázs minden volt a kis autóknak.
Amikor egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a többi gyerek cukkolja az egyik lányt, hogy "úgy sem mered megmutatni". Erre a lány lehúzta a bugyit és felrántotta a szoknyáját a fejemzől egy méterre.
Addig nem igazán érdekelt, hogy mi is van odalent a lányoknak, na de ez után... már minden megváltozott 😅
Később olyan harmadikban, frasangon minden osztály fellépett az tanárokkal. Sikerült meglesni az osztályfőnökömet az öltözőben. Nagyon jó feneke volt, még a mai napig. Sokáik sóvárogtam utána 😅.
Együtt verük haverral általános vége felé, aztán egymásnak, majd leszoptuk egymást!
Aztán ugyan ennek a havernak a csaját dugtuk ketten, de itt már egymással nem foglalkoztunk, csak a csajjal.
Ahogy bejöttek a csajok a képbe, az egymással való foglalkozásunk meg is szűnt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!