Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?
5.-ben (80-as évek vége) jött egy új lány az osztályba. Akkor még nagyon nem volt megszokott a lányoknál a nylonharisnya ebben a korban a suliban. A farsangi buliban ezen az új lányon egy fekete harisnya volt. Azt sem tudtam még mi ez, csak azt, hogy ez baromira izgat, teljesen kész voltam tőle. Na én onnan számított a harisnyafétisemet. Aztán rájöttem, hogy a tanárnénik is előszeretettel hordják. Na onnan számítom az érett nők iránti vonzalmamat. 😊
44/F
Oviban 4-5-en lányok, fiúk vegyesen rendszeresen elbújtunk, és azt játszottuk, hogy sorban egyenként mindenki letolta a nadrágját, bugyiját, és előrehajolva megfogta a bokáját, hogy a többiek megnézzék a fenekét és a punciját/heréjét.
Aztán valaki beköpött minket az óvónéninél, és onnantól nem tudtuk csinálni, de szerintem innen ered, hogy máig is mennyire odavagyok a fenekekért :D
Nálunk is ment oviban a fütyi meg punci mutogatás,
de csak a szerelmespárok csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!