Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyerekkorod meghatározó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 23:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/358 anonim ***** válasza:
100%

50:

Milyen Vendelt?

2023. jan. 3. 16:19
 52/358 anonim ***** válasza:
92%

#50: nem tudom ki a fene az a Vendel, de szvsz nem mindegy hogy két kilencéves gyerek csinál egymással valamit a maguk szintjén vagy egy felnőtt(ebb) ember és egy gyerek. Extrém és túlzó példa, de nem ugyan az hogy a 9 éves Panka bekapja a 9 éves Pistike pöcörőjét és azt hiszik hogy ők akkor most az csinálják mint a mami és a papi (és 5 perc múlva már tök mással foglalkoznak), vagy a 9 éves Pankának a 10+ évvel idősebb éves István pénisze van a szájában.

(Mindamellett azzal se értek egyet amikor keresztre feszítenek valakit azért mert az elfogadottnál sandábban nézett olyasvalakire akivel jogilag amúgy gond nélkül szexelhet mert mindenféle szükséges korhatáron túlvannak. Ezt most általánosságban írom, ahogy az elején is írtam, nem tudom ki a pék ez a Vendel és mit csinált pontosan).

2023. jan. 3. 19:52
 53/358 anonim ***** válasza:
86%
Fiatal koromban sokat jartunk ki bulizni a nyaralónkba. Ilyenkor mindig egy nappal előbb kimentem a nővéremmel rendbetenni. Elég eldugott helyen van, azért szerettünk oda járni. Nem szoltak a hangos zenéért stb. Nővérem gyakran napozott ilyenkor félmeztelenül. Én meg előszeretettel lestem megés és vertem ki rá. Szép nagy feszes mellei voltak. Kicsit hegyes csepp alakú nagy mellbimbóudvarral és enyhén pufi bimbókkal. Gyakran elaludt a napon így nyugodtan bámulhattam. Legalábbis azt hittem alszik. De mint később kiderült nem aludt és többször végignézte ahogy kiverem rá. Ezek elég maradandó élmények számomra. 30F
2023. jan. 7. 14:45
 54/358 anonim ***** válasza:
9%
pfff ezt a hülyeséget... ezt ugye te se gondoltad komolyan 52 es... tök mindegy hogy 2 9 éves akik rokonok mit csinál? ez nagyobb bűnt minthogy egy idegen kamaszcsajt felszednek.. megjegyzem napi 1000 ilyen történik... ez komoly? szerintem az ítélőképességed erősen kikezdhető!
2023. jan. 8. 04:26
 55/358 anonim ***** válasza:
30%
úr isteeen.... milyenn emberek vannak itt.... ROKONOK BZMEG!! és felpontozzák a perverz rokonkúrót... na én léptem..
2023. jan. 8. 04:27
 56/358 anonim válasza:
96%

Az első lassúzásom. 90-es évek közepén nyolcadikban osztálybuli volt délután, de már besötétedett, mert tél volt. A tanárok leléptek, mi meg lekapcsoltuk a villanyt, bedobtuk a magnóba a "Tudod, hogy szeretlek és szük...".

2 órán át folyamatosan pörgettük vissza. Cserélgetve lassúztunk a csajokkal. Szeretetre éhesen, tomboló hormonokkal vágytunk már az ölelés felfedezésére. Olyan volt mint a Házibuli c. filmben :).

2023. jan. 10. 21:41
 57/358 anonim ***** válasza:
95%
44 vagyok. Kisgyerekként kipróbáltuk a meglesett dolgokat, de 9 évesen csak odatettem, nem tudtam pontosan mit kell csinálni. Ami tényleg szex forma volt, az a puncija puszilgatása, nyalogatása volt.
2023. jan. 10. 22:37
 58/358 anonim ***** válasza:
11%
igen.. vendel se tudtam hogy 15 éves a csaj.. és megverik az utcán ezért:) nincs igazság a földön.. a retardd emberek meg akik ilyenekért bántják azok rákot kaphatnak!
2023. jan. 10. 23:33
 59/358 anonim ***** válasza:
85%
Anyám tejcsárdái
2023. jan. 20. 00:02
 60/358 anonim ***** válasza:
91%
40 miért szakítottatok? Sajna nekem ilyen altercsajok még sose jöttek össze 😩
2023. jan. 20. 00:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!