Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?
#50: nem tudom ki a fene az a Vendel, de szvsz nem mindegy hogy két kilencéves gyerek csinál egymással valamit a maguk szintjén vagy egy felnőtt(ebb) ember és egy gyerek. Extrém és túlzó példa, de nem ugyan az hogy a 9 éves Panka bekapja a 9 éves Pistike pöcörőjét és azt hiszik hogy ők akkor most az csinálják mint a mami és a papi (és 5 perc múlva már tök mással foglalkoznak), vagy a 9 éves Pankának a 10+ évvel idősebb éves István pénisze van a szájában.
(Mindamellett azzal se értek egyet amikor keresztre feszítenek valakit azért mert az elfogadottnál sandábban nézett olyasvalakire akivel jogilag amúgy gond nélkül szexelhet mert mindenféle szükséges korhatáron túlvannak. Ezt most általánosságban írom, ahogy az elején is írtam, nem tudom ki a pék ez a Vendel és mit csinált pontosan).
Az első lassúzásom. 90-es évek közepén nyolcadikban osztálybuli volt délután, de már besötétedett, mert tél volt. A tanárok leléptek, mi meg lekapcsoltuk a villanyt, bedobtuk a magnóba a "Tudod, hogy szeretlek és szük...".
2 órán át folyamatosan pörgettük vissza. Cserélgetve lassúztunk a csajokkal. Szeretetre éhesen, tomboló hormonokkal vágytunk már az ölelés felfedezésére. Olyan volt mint a Házibuli c. filmben :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!