Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?
13 voltam mint a haverom akitől megkövetelték otthon,hogy jó tanuló legyen!
Kapott egy 4est és alig mert hazamenni,ezért hazakisértem !
Mikor mondta az apjának az mondta nekem,hogy menjek ki az udvarra!
Az ablakon láttam,hogy a haverom letolta a nadrágját ,majd az apja a meztelen seggét az ölébe hajolva nadrágszíjjal cefetül elverte!
Kiskoromban rendszeresen együtt masztiztunk egy gyerekkori barátnőmmel (5-6 évesen) plüss állatokkal, sokszor aludtunk egymásnál is mert szomszédok voltunk, később mikor nagyobbak lettünk rendszeresen fürödtünk együtt, és nagyon tetszett.
így szerintem ezért alakult ki bennem, hogy felizgulok lányokra is, de kapcsolatot nem szeretnék nővel létesíteni, csak szexet. Kapcsolat csak férfiakkal érdekel.
Nekem elég szokatlan élményem volt.
Előre is leszögezem, hogy heteró vagyok.
Kiskoromban mindig apu segített a pisilésben, volt amikor együtt pisiltünk.
Aztán elsős lettem, a mosdóban nem volt több szabad wc, felsősök vártak rám, én meg az otthoni megszokás szerint mondtam neki, hogy akkor pisiljünk együtt. Teljesen természetes volt nekem, hogy két fiú egyszerre egy wc-be vizel. Oda is jött a srác ő is elővette a bránert, aztán, a haverjának meg mondta, hogy nézd már milyen kicsi farka van! (Mármint nekem. De hát mit várunkbegy 7 évestől?)
Persze én 7 évesen ezt még nem értettem, és így visszagondolva elcsodálkozok magamon. De hát 7 évesen még nem gondol bele az ember, hogy nem hívunk magunk mellé pisi-társat.
Ez volt az első alkalom, hogy másnak a farkát láttam. Amúgy nem hagyott bennem mély nyomot, azóta eszembe sem jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!