Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg?
Eldicsekedtem a barátaimnak hogy a barátom mennyire isteni az ágyban és hogy milyen jó farka van. Erre ez a fílülébe jutott és összeveszett velem.
Csupa jó dolgot mondtam csak, ezért is érthetetlen számomra ez.
Kiteregettem a magán/szexuális életeteket.
Hiszed vagy sem, nem mindenkinek esik jól, hogy kb nyitott könyv lett mások számára.
Napi kamu
Hat hogyne meselj meg csipkejozsika
Megbántottad a párod de jó, mert volt mivel villogni?
Jesszus.
Szegény srácnak nagyobb baja is van, mint hogy ki lett rakva mutatóba a magánélete.. 😃
De nem ezzel kéne vagánykodni :D.
Na meg ha elég sztorit olvastál (Pl itt eltöltött több, mint 10 év alatt), akkor az a forgatókönyv, ha a kedves barátnőid szépen bepróbálkoznak nála.
Te ennek mennyire örülnél? :D
Persze. Gondolati és szólásszabadság van. Szóval igen, JOGOS volt amit csinált.
Én nem bántam volna helyében ha elmondják milyen vagyok az ágyban. Lehet hogy attól félt valami kellemetlenet is mondtál róla vagy túl intimet
Nem illik kibeszélni az ilyesmit, főleg nem olyannak aki annyira indiszkrét hogy kipofázza (visszajut a 'ki eszélt' fülébe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!