Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan sértődött meg a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg a barátnőm?

Figyelt kérdés

Néha szex közben szeretek mocskosan beszélni, és van a barátnőm akivel együtt vagyunk már 8 hónapja.

Legutóbb amikor szexeltünk elkezdett lovagolni rajtam én pedig rácsaptam a fenekére és azt mondtam neki, hogy "Ez az te qrva lovagolj" persze nem gondolom qrvának csak nagyon izgat a mocskos beszéd. Ő rossz néven vette és le is szállt a farkamról, ami nekem is elég szarul esett, mert magamnak kellett befejezni. Jogos a sértődés a részéről? Ő 22 én 27

2017. jún. 19. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%

Haver kicsit sem vagy önző

Megsérted és ahelyett hogy beszélnél vele

Kivered magadnak :-D

2017. jún. 19. 21:27
 2/15 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem nem volt jogos, ennyi évesen lehetne már annyi esze hogy helyén tudja kezelni a dolgokat. Na az ilyen hisztikkel b*sznak fel úgy istenesen.
2017. jún. 19. 21:29
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Úgy éljek, neked sem csípi vörösre az ész a szemedet...
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Legenda :D tisztazzatok a dolgokat, h kinek mi a jo.hiaba vagytok egyutt 8 honapja ez kb az elso 5 alkalom alatt kiderulne en szerintem
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sem esne jól így hirtelen, de én tudnám kezelni. Ráülnék az arcodra, és mondanám, h: nyalj te kis köcsög.
2017. jún. 19. 21:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni, de csak mindent sorban. A legfontosabb hogy ilyenkor nem lehet abbahagyni csak úgy, így legelőször kivertem 😉
2017. jún. 19. 21:39
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
És még szóba áll Veled?
2017. jún. 19. 21:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden embert izgat a mocskos beszéd dugás közben.

Pláne ha eddig nem volt szó köztetek ilyenről.

Lehet, hogy komolyan vette.

Ezt tisztázni kellett volna az elején.

2017. jún. 19. 21:53
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Szánalmas vagy.Neked a szex fontosabb meg az hogy kiverd mintsem megbeszélni vele.Önző vagy s egyben egy tahó is.
2017. jún. 19. 22:22
 10/15 A kérdező kommentje:
De megakartam beszélni, csak el is ment
2017. jún. 19. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!