Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a barátnőm?
Figyelt kérdés
Néha szex közben szeretek mocskosan beszélni, és van a barátnőm akivel együtt vagyunk már 8 hónapja.
Legutóbb amikor szexeltünk elkezdett lovagolni rajtam én pedig rácsaptam a fenekére és azt mondtam neki, hogy "Ez az te qrva lovagolj" persze nem gondolom qrvának csak nagyon izgat a mocskos beszéd. Ő rossz néven vette és le is szállt a farkamról, ami nekem is elég szarul esett, mert magamnak kellett befejezni. Jogos a sértődés a részéről? Ő 22 én 27
2017. jún. 19. 21:26
1/15 anonim válasza:
Haver kicsit sem vagy önző
Megsérted és ahelyett hogy beszélnél vele
Kivered magadnak :-D
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem volt jogos, ennyi évesen lehetne már annyi esze hogy helyén tudja kezelni a dolgokat. Na az ilyen hisztikkel b*sznak fel úgy istenesen.
3/15 anonim válasza:
Úgy éljek, neked sem csípi vörösre az ész a szemedet...
4/15 anonim válasza:
Legenda :D tisztazzatok a dolgokat, h kinek mi a jo.hiaba vagytok egyutt 8 honapja ez kb az elso 5 alkalom alatt kiderulne en szerintem
5/15 anonim válasza:
Nekem sem esne jól így hirtelen, de én tudnám kezelni. Ráülnék az arcodra, és mondanám, h: nyalj te kis köcsög.
6/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni, de csak mindent sorban. A legfontosabb hogy ilyenkor nem lehet abbahagyni csak úgy, így legelőször kivertem 😉
2017. jún. 19. 21:39
8/15 anonim válasza:
Nem minden embert izgat a mocskos beszéd dugás közben.
Pláne ha eddig nem volt szó köztetek ilyenről.
Lehet, hogy komolyan vette.
Ezt tisztázni kellett volna az elején.
9/15 anonim válasza:
Szánalmas vagy.Neked a szex fontosabb meg az hogy kiverd mintsem megbeszélni vele.Önző vagy s egyben egy tahó is.
10/15 A kérdező kommentje:
De megakartam beszélni, csak el is ment
2017. jún. 19. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!