Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek jogosan sértődött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan sértődött meg? 18l

Figyelt kérdés
A barátom megkérdezte hogy hány pasival voltam és elmondtam hogy 3mal 2vel kapcsolatban voltam 1 pedig az egyik barátom legjobb barátja volt és hármasban csináltuk mikor meghallotta a hármast azt mondta szakít egy szajha vagyok és soha többé nem akar látni
2016. dec. 27. 20:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
33%
ribizli. en is ezt tettem volna
2016. dec. 27. 20:21
 2/26 anonim ***** válasza:
61%
Én biztos nem szakítanék ezért. Ellenkezőleg, tetszene, hogy benne vagy a hármasban.
2016. dec. 27. 20:21
 3/26 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
2016. dec. 27. 20:22
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy jogosan. Megteheti. Ez a dolog abszolút attól függ hogy ki hogy áll hozzá. Ő így állt hozzá, nem kell egyetértened vele, viszont fogadd el. Őszintén elméleti szinten nekem sincs semmi kivetni valóm, de nem tetszene ha ilyen barátnőm lenne.
2016. dec. 27. 20:22
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
én női szemmel azt mondom hogy igen, jogosan..
2016. dec. 27. 20:29
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is elgondolkoznék.
2016. dec. 27. 20:30
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
De ezt minek kellett elmondani? Most kajak nem értelek. Mondtad volna, hogy hárommal. 18 évesen ez nem kevés, de ha kettő kapcsolatban egy meg csak úgy, az semmi extra. Viszont a hármas azért sokakat elriaszt, hozzáteszem nem meglepő módon. 23/F
2016. dec. 27. 20:31
 8/26 anonim ***** válasza:
24%

Ti mind hülyé k vagytok. Nem voltam hármasban, nem azért védem a lányt, de akkor mi a francnak kérdezte meg a pasi, ha nem az igazságot akarja hallani? Igenis jól tetted hogy elmondtad, sőt normális pasi még vagány dolognak tartja. Én tökre örülnék ha ilyen csajom lenne pl.

Ne foglalkozz vele, tapasztalatom van hasonló lánnyal, ő nem lesz veled ebből kifolyólag őszinte. Barom.

2016. dec. 27. 20:35
 9/26 anonim ***** válasza:
95%
normális pasi vagány dolognak tartja? Na azért nyugi, szóval lehet hogy valakinek bejön, de nehogy már ez legyen a normális. A szex normálisan 2 személy egy férfi és egy nő között zajlik. Ez a normális. A többit valaki vagy elfogadja vagy nem, mentalitás kérdése, de nehogy már ne legyen normális akinek ez nem tetszik.
2016. dec. 27. 20:38
 10/26 RRR ***** válasza:
25%

ovis a srác

nem

2016. dec. 27. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!