Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek jogosan sértődött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan sértődött meg? 18l

Figyelt kérdés
A barátom megkérdezte hogy hány pasival voltam és elmondtam hogy 3mal 2vel kapcsolatban voltam 1 pedig az egyik barátom legjobb barátja volt és hármasban csináltuk mikor meghallotta a hármast azt mondta szakít egy szajha vagyok és soha többé nem akar látni
2016. dec. 27. 20:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
43%
Én is elhajtottalak volna, mint a magzatvizet. :)
2016. dec. 27. 20:45
 12/26 anonim ***** válasza:
69%
Az, hogy nem kíván veled tovább ismerkedni, az jogos lehet az ő szemszögéből, azonban a megnyilvánulása már nem. Fogadd meg a tanácsát, és ne kommunikálj tovább vele. Felesleges! :)
2016. dec. 27. 20:46
 13/26 Krukutyán Levente ***** válasza:
93%
Mért ne lenne jogos, ha ez az ő értékrendjébe nem fér bele. Nem vagyunk egyformák.
2016. dec. 27. 20:58
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

őszintén szólva van akinek ez bejön, de van olyan, mint én akinek ez egyenesen taszító.

Gondolom csalódott benned, és undorodik épp már. Szóval nem sima sértődés, inkább szakítás.

2016. dec. 27. 21:03
 15/26 anonim ***** válasza:
6%
Én sem értem miért kérdezte meg, ha nem tudja elfogadni. Ha már tudni akarta, akkor számolnia kellett volna azzal, hogy esetleg valami olyan dolgot is hallani fog, ami lehet hogy nem tetszik neki.
2016. dec. 27. 21:25
 16/26 anonim ***** válasza:
93%

15

Épp azért kérdezte, mert bármit nem tud elfogadni.

2016. dec. 27. 21:32
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

16. Pontosan... Ha minden mindegy lenne neki, nem kérdezte volna meg.

Én mondjuk előbb megkérdem az ilyeneket, nehogy pofára essek, mint ez a srác.

2016. dec. 27. 21:47
 18/26 anonim ***** válasza:
54%

Nem mindenki tolerálja az ilyet. Van, aki elfogadja, van, aki nem. Nos, eddig jogos. Viszont az nem, hogy így beszél veled!

Az őszinteség pedig fontos! Egy percet se sajnálj, hogy szakított, amely férfi egy nőt lek@@rváz bármely körülmények közt, szerintem nem férfi.

2016. dec. 27. 21:48
 19/26 icu75 ***** válasza:
Elég lett volna azt mondani,hogy 3pasi volt,nem kell részletezni,mindig csak a feltett kérdésre röviden,higgadtan válaszolni. /férfiakkal szembeni legcélszerűbb kommunikáció :-) /
2016. dec. 27. 21:59
 20/26 anonim ***** válasza:
47%
Én is otthagytalak volna!
2016. dec. 27. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!