Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg?

Figyelt kérdés
Nagyon meleg van a lakásban, ezért este, lefekvéskor mindig hagyjuk menni a ventilátort még 1 órát. Lefekszünk aludni, a pasim meg direkt fingik és röhög azon, hogy a ventilátor felém fújja... 28 éves amúgy. Már kértem, hogy fejezze ezt be, 4 méterre van a wc, menjen akkor ki, de már a 3. napja ezt csinálja... Hát elegem lett és rá akartam csapni a vállára (nem teljes erőből, csak jelzésképpen), de véletlenül a fejét találtam el ahogy röhögött és ficánkolt. Azóta meg fel van háborodva, hogy én megvertem...
2016. szept. 14. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"felnőtt párkapcsolatok"

Egy gyerekkel jársz, aki szerint ráfingani a másikra vicces, de te is ugyanolyan gyerekes vagy, mert azt hitted, ez annyival megoldható, hogy rácsapsz a vállára. Őszintén az mit oldott volna meg...? És tudom, hogy nem erősen akartad, de akkor is, tök értelmetlen reakció volt.

Megérdemlitek egymást.

2016. szept. 14. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

hogy lehet direkt fingani?

levegőt nyom a seggébe?

2016. szept. 14. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Csak vicces kedveben volt :) nalunk is van ilyen hogyha neki vicc de nekem mar nem es hiaba szolok mar eröteljesebben rakialtok akkor veszi a lapot:) rosszul esik neki h raförmedtem de ha mashogy nem megy :) valamilyen szinten gyerekes dolog persze de mi 26 evesen is fogocskazunk a lakasban kizarjuk egymast szoktunk rajzolni egymas testere,vagy a hatunkra hasunkra az ujjunkal egy szot irni amit vegulis kikell talalni a szot :) de parom is sokszor fingoraszik es ö meg fel is emeli a takarot es felem legyezi de ilyenkor csak rohogünk :) megfog bekelni neaggodj de ha legközelebb igy viselkedik beszeld meg vele vagy kapcsold ki a ventilatort aztan egy atizzadott ejszaka utan mar nem fog ilyennel szorakozni.
2016. szept. 14. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
mi is felnöttek vagyunk spk mindent elertünk 6 ev van a hatunk mögött de neha jo gyereknek erezni magunkat es viccelödni mert nekünk jol esik legalabb es sokat nevetünk,mi ertjük egymas viccelt nalatok ez nincs meg.
2016. szept. 14. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát jogosnak éppen nem jogos.

Ezzel együtt számomra visszataszító az ilyen alpári viselkedés, ráadásul szándékosan, direkt bosszantó jelleggel.

Lehet, hogy másnak vicces, ha a partnere direkt az orra alá szellent, én nem tartom ezt a humor értékelhető szintjének.

Az, hogy te ezt csapdosással reagálod le, hát az sem főnyeremény, úgyhogy egyiktek duzzogása sem jogos.

Ha szeretek valakit, akkor az nem azt jelenti, hogy minden testnyílásom minden végtermékét direkt az arcába kell tolnom, mert nem éppen gusztusos, ez van, emberek vagyunk.

Ha szeretek valakit, akkor akármi is zavarja, azt igyekszem tiszteletben tartani (tehát ha téged nem zavar a gusztustalan pukizós-röhögős kombó, attól még illene tekintetbe venni, hogy a partnerednek ettől felfordul a gyomra stb.) és ha még kér is rá, akkor nem csinálom dafke...

Ez mindkettőtök részéről rém alpári és óvodás szint volt, lépjetek túl rajta :)

2016. szept. 14. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én például mindíg csak azt a nőt fingottam le, akit szeretek...
2016. szept. 14. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!