Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött meg? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg? Én voltam bunkó?

Figyelt kérdés

A sztori röviden:

Ma volt az egyik rokonom 90. szülinapja, a város egyik legjobb éttermében tartottuk, kb. 25-en voltunk. A barátomat nem hívtam el, mégpedig azért, mert amióta együtt vagyunk (kb. 1,5 év) minden családi eseményre elhívtam, ha valakinek szülinapja volt, keresztelő, karácsony, ha külföldi rokonok jöttek és össznépi kajálás volt, és a családi nyaralásra is el lett hívva. Egyikre sem jött el, mindig más dolga volt, vagy csak nem volt kedve. A nyaralásra is először igen mondott, aztán ahogy közeledett az ideje már csak "talán jön" lett belőle, végül indulás előtti napon lemondta. Gondoltam, többet nem fogom erőltetni a dolgot. Főleg, mert ő sosem hív el semmilyen családi eseményre, a saját szülinapjára sem, és ezt eddig nem is tettem szóvá neki.

Miután feltöltöttem egy képet a mai eseményről facebookra, felháborodottan felhívott, hogy "szép pár vagyunk" és hogy "elfelejtettem meghívni", és teljesen kiakadt. Mert most kivételesen ráért volna eljönni. Komolyan, nem értem a férfiakat. És nem egy gyerekről van szó, 26 éves.

2016. febr. 7. 21:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. febr. 7. 21:53
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem te voltál a bunkó. Másfél évnyi visszautasítgatás után mégis mit várt? Elég gáz hogy ő meg nem hív el a családi eseményekre, én a helyedben elgondolkoznék hogy komoly párkapcsolatban élek-e vagy sem.
2016. febr. 7. 21:54
 3/22 anonim válasza:
100%
Szerintem nem jogosan sértődött meg,nem te voltál a bunkó.
2016. febr. 7. 21:54
 4/22 anonim ***** válasza:
96%

Sztem ti nem vagytok igazi pár.

Amúgy nem voltál bunkó, csak pragmatikus.

2016. febr. 7. 22:03
 5/22 RRR ***** válasza:
100%

röviden:

nem

nem

ez egy hülye

2016. febr. 7. 22:05
 6/22 Interferencia ***** válasza:
73%
Nem, de arról te is tehetsz, hogy ezt a témát 1,5 év alatt nem beszéltétek meg.
2016. febr. 7. 22:11
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
én se hívtam volna, de ennyi idő alatt felvilágosítottam volna, hogy nem illik sorban nemet mondani
2016. febr. 7. 22:13
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Én azon csodálkozom, együtt vagytok még. Nem, nem voltál bunkó. Ő viszont egy paraszt, mert:

1) néha illene elmenni, ha rendszeresen hívják, elvégre is együtt vagytok, és nem csak szexpartner

2) utolsó nap lemondani egy többnapos valamit tahóság

3) téged miért nem hív meg sehova? Szégyell/ilyenkor kicsit kirúg a hámból?

2016. febr. 7. 22:18
 9/22 anonim ***** válasza:
ismerte egyáltalán? :D
2016. febr. 7. 22:25
 10/22 A kérdező kommentje:

Én próbáltam megbeszélni. De nem lehet. Egyébként a szüleit ismerem gyerekkorom óta, az én szüleimmel összejártak régebben. De évek óta nem találkoztam velük, amióta együtt vagyunk egyszer összefutottam az anyukájával, de csak köszönés szintjén.

Amikor a barátom ma a fejemhez vágta a sérelmét, megkaptam azt is, hogy én nem szeretem eléggé, mert nem akarom előrébb lépni a kapcsolatunkban. Azt akarja, hogy költözzek hozzá. Ezzel nem is lenne gond, ha nem egy 2 szintes ház felső szintje lenne neki leválasztva. Igaz, hogy olyan mint egy külön lakás, külön bejárattal, de mégiscsak a szülei vannak az alsó szinten. Mondtam a barátomnak, hogy a szüleinek én kb. olyan vagyok, mint egy idegen, és ők is azok nekem. És ennek szerintem nem az a normális menete, hogy egyszercsak megjelenek, hogy "na mától itt fogok lakni veletek". De a barátomnak ez úgy jön le, hogy én nem akarok összeköltözni, és nem szeretem eléggé.

Az is zavarja, hogy ma csináltunk fényképeket, amiket feltöltöttem facebookra. De amikor vele akartam közös képet, akkor azt mondta, nem fontos, hogy legyenek közös képeink. Régebben feltettem az egyik közös képünket, akkora hisztit levágott, mint egy óvodás. Mert én nem kérdeztem meg, és a személyiségi jogai, meg különben sem akarja hogy bármilyen képe fent legyen... De mielőtt feltettem a képet, az egyik csaj haverja is feltett vele egy közöset pár órával korábban, azzal látszólag nem volt problémája, még lájkolta is, alatta mosolygós kommentek... Nekem addig hisztizett, hogy törölnöm kellett. Állítólag a csajnak is megmondta, hogy szedje le. A kép még mindig fent van... Csak én látom úgy, hogy itt vmi nagyon nincs rendben? Mert folyamatosan úgy jön le, hogy csak képzelem a dolgokat, én csinálom a feszültséget, kitalálok mindig valamit, hogy veszekedhessek, mert szerinte az nekem már szinte létszükséglet.

2016. febr. 7. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!