Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött meg? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg? Én voltam bunkó?

Figyelt kérdés

A sztori röviden:

Ma volt az egyik rokonom 90. szülinapja, a város egyik legjobb éttermében tartottuk, kb. 25-en voltunk. A barátomat nem hívtam el, mégpedig azért, mert amióta együtt vagyunk (kb. 1,5 év) minden családi eseményre elhívtam, ha valakinek szülinapja volt, keresztelő, karácsony, ha külföldi rokonok jöttek és össznépi kajálás volt, és a családi nyaralásra is el lett hívva. Egyikre sem jött el, mindig más dolga volt, vagy csak nem volt kedve. A nyaralásra is először igen mondott, aztán ahogy közeledett az ideje már csak "talán jön" lett belőle, végül indulás előtti napon lemondta. Gondoltam, többet nem fogom erőltetni a dolgot. Főleg, mert ő sosem hív el semmilyen családi eseményre, a saját szülinapjára sem, és ezt eddig nem is tettem szóvá neki.

Miután feltöltöttem egy képet a mai eseményről facebookra, felháborodottan felhívott, hogy "szép pár vagyunk" és hogy "elfelejtettem meghívni", és teljesen kiakadt. Mert most kivételesen ráért volna eljönni. Komolyan, nem értem a férfiakat. És nem egy gyerekről van szó, 26 éves.

2016. febr. 7. 21:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Igen. 32 voltam mikor megismertem a ferjemet. 34 amikor hazasodtunk, 36 mikor gyereket szultem...
2016. febr. 8. 17:39
 22/22 anonim ***** válasza:

A későbbi válaszaidat olvasva ez a srác téged vagy tönkre akar tenni (leginkább idegileg) vagy maga egy roncs.

Ennek soha az életben nem fogsz megfelelni. Látod, eleinte jól megvoltatok, aztán elmúlt a rózsaszín köd, megmutatta a foga fehérjét. Mostanra idegileg kivagy, de otthagyni meg nem mered, mert félsz egyedül maradsz + mindig marhákba futottál bele. de így meg egy marhához láncolod magad oda.

Ismered a nyuszikás viccet a sapkával? Na nálatok ez megy....

2016. febr. 8. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!