Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött meg? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg? Én voltam bunkó?

Figyelt kérdés

A sztori röviden:

Ma volt az egyik rokonom 90. szülinapja, a város egyik legjobb éttermében tartottuk, kb. 25-en voltunk. A barátomat nem hívtam el, mégpedig azért, mert amióta együtt vagyunk (kb. 1,5 év) minden családi eseményre elhívtam, ha valakinek szülinapja volt, keresztelő, karácsony, ha külföldi rokonok jöttek és össznépi kajálás volt, és a családi nyaralásra is el lett hívva. Egyikre sem jött el, mindig más dolga volt, vagy csak nem volt kedve. A nyaralásra is először igen mondott, aztán ahogy közeledett az ideje már csak "talán jön" lett belőle, végül indulás előtti napon lemondta. Gondoltam, többet nem fogom erőltetni a dolgot. Főleg, mert ő sosem hív el semmilyen családi eseményre, a saját szülinapjára sem, és ezt eddig nem is tettem szóvá neki.

Miután feltöltöttem egy képet a mai eseményről facebookra, felháborodottan felhívott, hogy "szép pár vagyunk" és hogy "elfelejtettem meghívni", és teljesen kiakadt. Mert most kivételesen ráért volna eljönni. Komolyan, nem értem a férfiakat. És nem egy gyerekről van szó, 26 éves.

2016. febr. 7. 21:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A barátait látásból ismerem, soha nem visz magával ha velük van program. Habár általában söröznek, azt meg én nem szeretem.

Az én barátaimat nagyjából ismeri, tavaly még mindenhova hívtam amikor program volt, mentünk a Balcsira velük, moziba, bowling, paintball... Aztán megsértődtek rá, mert szerveztünk egy 2 napos szilveszteri programot vidéken még előző szilveszterkor, ki akartunk bérelni egy házat, kifizettünk az előleget, és karácsony után meggondolta magát, nem volt kedve, mert biztos unalmas lesz... és 2 barátnőm párját is maga mellé állította, hogy majd ő szervez vmit. Végül lemondtuk az egészet, persze ő sem szervezett semmit, otthon ült mindenki. Ezek után megszűntek a csoportos programok, mindenki a saját baráti társaságával van.

2016. febr. 7. 22:40
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Most ez vagy kamu kérdés, vagy te nem vagy teljesen ép, hogy ezt kapcsolatnak mered nevezni...
2016. febr. 7. 22:59
 13/22 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen ti mi az Istenért vagytk együtt? Kicsit sem fura neked, hogy amióta együtt jártok, alig voltál náluk? Meg ez az undorító játszmázás, amit művel. Nem csodálkoznék azon sem, ha kiderülne, hogy már megdugta ezt a csajt is, akivel közös a fotójuk facen. De nem is kell, hogy ilyet tegyen. Ez nem kapcsolat, szerintem csak használja a testedet, meg blöffölget néha, hogy szeret.

Hallod, ha ilyen srác mellett kitartasz, akkor meg is érdemled őt. Te sem lehetsz valami IQ fighter.

Az pedig, hogy azon problémázol, hogy felső szinten lakik, külön bejárattal, és neked még ez sem elég arra enged következtetni, hogy vagy egy anyagias ember vagy, akinek a pénz is nagyon számít, vagy csak az, amit írtam is, hogy nem szereted őt. Ilyen esetben minden apróság idegesítő a másikkal kapcsolatosan. Egyikőtök sem százas.

2016. febr. 7. 23:09
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem kamu.

És egyáltalán nem vagyok anyagias. Én nem azt írtam, hogy nekem nem elég. Senkire nem vagyok rászorulva, és azt sem vártam el soha, hogy bárki 1 Ft-ot rám költsön. Van lakásom, de oda nem akar jönni, mert náluk újabb minden, kevesebb a rezsi, nem idegenekhez kell alkalmazkodni hanem a szüleihez, messzebb van a munkahelye és nem akarja a kocsit az utcán tárolni.

Lehet, hogy kicsit zavaros az egész történet, nem is akartam leírni, csak már teljesen ki vagyok készülve, a barátnőimtől nem kérhetek tanácsot, mert ők előre megmondták, hogy nem szabadna összejönnöm vele. Persze nem hallgattam rájuk.

Azzal a csajjal 100%, hogy nem volt semmi. Az valószínűbb, hogy nem akarta, hogy valaki más meglássa velem. De erre is azt mondta, hogy csak gyanúsítgatom.

Az pedig nem igaz, hogy nem vagyok 100as. Csak már elegem van az egész világból, teljesen szétcsúsztam, az önbizalmam nulla, azt se tudom kinek mit higgyek el, kiben szabad megbízni és kiben nem, állandóan pofára vagyok ejtve, mindig azt kapom, hogy nem vagyok elég, pedig szerintem jóval többet adok, mint amennyi a viszonzás, a kapcsolatokból mindig én jövök ki sz@rul.

2016. febr. 7. 23:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem, akkor minden megvan anyagi téren, ami kell a nyugalmas élethez, épp csak szellemi téren nem kaptál elég kapacitást sem te, sem a pasid, hogy egy harmonikus kapcsolatot kialakítsatok. Ő azért nem, mert valószínűleg eleve ilyen a természete, nárcisztikus. Te meg azért nem, mert megmondták a barátnőid is (a barátnők tanácsaira egyébként harapósak vagyunk mi férfiak, de most kivételesen jókat mondtak), hogy ne jöjj vele össze. Komolyan, nem értem az embereket. Néha olyan érzésem van, mintha valami szellemi csecsemő szintjén ragadnának egyesek, és meggondolatlanul, megfontolatlanul, ad hoc belevágnak kapcsolatokba, amitől majd később várják el azt, hogy olyanná alakuljon, ahogy ők megálmodták korábban. Nem együtt építik fel a kapcsolatot, hanem elvárásputtonyokkal mennek bele, aztán kész a baj: nem is ismerik egymást. nem akarok nagyképűnek tűnni, de szerintem igenis gond van veled is, hiába van gondolom (neked is, mint nekem) diplomád, jó állásod, házad, kocsid, ha az emberi viselkedést, tulajdonságokat nem tudod átlátni. Szóval erősíts rá erre ebben az évben! :)

Miért a világból van eleged, amikor te magad választottad ezt az embert? A te döntésed volt, viseld következményeit. Nem a világ hibája ez. Azért érzed, hogy nem vagy elég jó, mert hagyod, hogy így bánjon veled ez az ember. Mint írtam, ha hozzád illőt választottál volna, lehet hogy a tenyerén hordana. Bár gyanítom, akkor meg az lenne a baj.

2016. febr. 7. 23:40
 16/22 A kérdező kommentje:

"meggondolatlanul, megfontolatlanul, ad hoc belevágnak kapcsolatokba, amitől majd később várják el azt, hogy olyanná alakuljon, ahogy ők megálmodták korábban. Nem együtt építik fel a kapcsolatot, hanem elvárásputtonyokkal mennek bele, aztán kész a baj: nem is ismerik egymást."

Ismertük egymást korábbról. Nem meggondolatlanság volt, akkor még mindketten úgy gondoltuk, hogy működni fog. Neki is vannak hülyeségei, én sem vagyok tökéletes. De én elfogadtam az ő dolgait. A legtöbbre nem szóltam semmit, csak egy idő után betelt a pohár. Neki viszont mindennel baja van. Ha csinálok valamit, nem jó. Ha nem csinálom, az se jó (pl. a meghívások). Ha kitalálok valami programot másnapra, akkor azt mondja menjünk. De indulás előtt fél órával lemondja, mert nincs kedve. Ha azt mondom, munka után találkozzunk, nem jó mert fáradt. Ha nem mondom, akkor azzal jön, hogy miért nem akarok vele találkozni? Ha ő szabadnapos, én dolgoztam, ő utána akar találkozni és én mondom, hogy fáradt vagyok, akkor ő megsértődik, mert nem akarok vele együtt lenni. Ha nem küldök az üzenet végén szivecskét, akkor az a baj. Ha küldök, akkor az se jó, mert miért nem írom ki, hogy szeretem. Pedig régebben nem ilyen volt, nem ilyennek ismertem meg.

De az a legrosszabb, hogy a többi kapcsolatom sem volt jobb. Valahogy mindig az ilyenek találnak meg.

2016. febr. 7. 23:58
 17/22 Interferencia ***** válasza:

"A legtöbbre nem szóltam semmit, csak egy idő után betelt a pohár." Szerinted ez a megoldás?

"De az a legrosszabb, hogy a többi kapcsolatom sem volt jobb. Valahogy mindig az ilyenek találnak meg." Szerinted ez véletlen?

2016. febr. 8. 08:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen kapcsolatom, egy narcisztikus emberrel. 8 honapig huztam es kis hijan tonkrementem bele. Aztan nagy levego, kidobtam, hogy a laba sem erte a foldet. Nem mondom hogy konnyu volt, nekem sem volt onbizalmam, es 2 evig egy pasira sem tudtam ranezni, annyira megviselt a dolog. Aztan csak azt sajnaltam, hogy nem az elso hulyesegei utan dobtam ki a fenebe. Nalunk is magara haragitotta a csaladomat, a barataimat, allandoan az utolso pillanatban mondta le a kozos programokat, vagy ha veletlenul nem, akkor igyekezett valami tampontot talalni hogy legyen egy jo kis balhe, sertodes vagy veszekedes. Peldaul a 30. szuletesnapomra sem jott el, pedig akkor mar fel eve egyutt eltunk... Ha meg egyedul mentem el, akkor folyamatosan csesztetett telefonon, hogy miert nem irok neki, biztos mas az erdekesebb, miert nem vagyok mar otthon, sot figyelmeztet, ha 9 utan erek haza, akkor o alszik az agyban, en meg a kanapen, stb...
2016. febr. 8. 11:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz ugyanabba a hibaba esni legkozelebb, akkor dobd ki, es tarts egy kis onismereti szunetet, ha kell segitseggel (pszichoterapia...). Hidd el, utana visszajon az onbizalmad es tudod, mi az amire nem lesz szukseged. Es eleg hamar bekapcsol majd a veszcsengo a fejedben ha megtanulod felismerni a perverz narcsisztikus embereket, akar egy par viselkedesjegy alapjan.
2016. febr. 8. 11:28
 20/22 A kérdező kommentje:
Utána sikerült találnod normálisat ennyi idősen?
2016. febr. 8. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!