Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan sértődött be a csaj? 17/f a csaj kb 15 lehet
PLS.. XD Amúgy 1-2 hét alatt lett belőle szép csaj? + Nem értem mi a problémád teljesen jól betippelte, hogy mit akarsz tőle és nem volt rá vevő.. a nem tudott aludni részt én meg inkább a melegnek tudnám be.. :D
25F
Jogosan, de hogy nem aludt, mert egy néhány órája megismert srác megszakította vele a kapcsolatot..nos, az borzasztó gyerekes, mondjuk még csak 15 éves.
Te se viselkedtél egészen normálisan.
Képzeld el a szituációt fordítva.
Amúgy meg ha tök jót dumáltatok minek kellett lepattintani?! Letiltani meg aztán főleg? Csak mert nem nézett ki jól? Oké, rendben...sok ember olyan felszínes, hogy a külső jobban számít a belsőnél. De ezt akkor sem értem. Elég bunkón viselkedtél. Aztán meg most elvárod tőle, hogy rögtön ugorjon, csak mert már nem látod csúnyának? Egyébként meg szerintem a csaj elég jól kikövetkeztette mit akarsz tőle, és tudatta veled, hogy ebből ő nem kér. Amit meg is értek. Az a része túlzás, hogy miattad napokig nem aludt. Ugyan már. Alig ismertétek egymást. De ha én véletlen egy fiú miatt napokig nem alszom, azt semmiképpen sem közlöm vele. Ez szánalmas. Viszont nem értem miért lepődsz meg a reakcióján. Igazi baromként viselkedtél, nem bántásból.
Igen, jogosan sértődött be.
Még ha csak azt írtad volna neki akkor, hogy nem érsz rá, akkor azt mondom, hogy oké, de letiltani? Ő csak találkozni akart veled, mert élvezte a társaságodat... Biztos nagy kő esett le a szívéről.
Az meg aztán mégjobban kiverte nálam a biztosítékot, hogy csak azért írtál rá, mert jó csaj lett belőle. Egyetértek vele abban, hogy csak játszadozni szeretnél vele... Egyet mondok, nem érdemled őt meg!
*ALUDT............ ALUTT bmeg alutt........
Mindketten hülyék vagytok amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!