Miért sértődött meg ez a lány?
suliban szoktunk néha összefutni.
megemlítettem neki a találkát sulin kívül de az volt a válasz h szerinte nem jó ötlet mert megfogadta h hanyagolja a pasikat.
Akkor épp a barátnőjével is beszéltem neten. Még kicsit beszélgettem vele utána elköszöntem. Perszeba barátnőjével még dumaltam. ez kiderült és a barátnője mondta h rosszul esett neki h lekoptattam. Én nem nevezném lekoptatásnak. Ennyi erővel nekem meg az esett rosszul h nem akar talizni sulin kívül.
Még azt is tudom róla h bevándorlókkal szeret talizni, ezt a barátnője mondta.
Ez a lány imádja keverni a .... Idővel rá fogsz jönni, hogy nincsen egyedül, találkozol még ilyen lánnyal nem keveset. Az ellenszere világos. Jó nagy ivben elkerülni. Én egyébként már csináltam oylat, hogy "megüzentem"
a barátnőjén keresztül ("véletlenül" elszóltam magam a barátnő előtt), hogy milyen undoritó viselkedés
ez a női rafinéria, mennyire gyűlölik a pasik, és jobb ha elkerülöm az XY-t, mert ilyenekkel szóba sem állok.
Volt utána hebegés-habogás, meg randira hivás (XY-tól), onnantól regulázható a hölgy ;)
MEgint nem leszek népszerű, de jó ha tudod: diszkrét láyn nem nagyon van, igen ritka. Ha van egy női társaság/barátnők ami úgy működik mint egy kollektiv tudat :) Amit az egyiknek mondasz, mind tudni fogja.
Ezt ha tudod, meg tudod úgy keverni a szálakat, hogy X-el beszélsz, ha Y-tól akarsz valamit ;)))))
Csak meg kell tanulnod "elszólni" magadat ;))))))
Ez egy életre szóló nagyon hasznos tanácsom neked, meg fogod látni ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!