Ha egy lány azt mondja hogy nem érez irántam semmit, attól még van rá esély hogy mégis érez valamit?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 21:21
1/9 anonim válasza:
ggggggggggyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
NINCS.
4/9 anonim válasza:
szerintem van. én is hazudok:D
de ha pasi mondja az úgy van
5/9 anonim válasza:
Ha érezne miért mondaná, hogy nem? Én megmondanám, hogy igen.
6/9 anonim válasza:
Most megosztok veled egy nagy tudast amit az evek alatt tapasztaltam ki...a lanyoknal az igen nemet jelent,a nem talant es a talan igent jelent. (Kiv egyes esetek) pl a mostani. Ha azt mondja nem erez semmit,akk az ugy is van
7/9 anonim válasza:
Van, s ezt a fantasztikus érzést úgy hívják, hogy hnyinger
8/9 anonim válasza:
Ismét ez a logika...a nem az talán igen, az igen pedig biztos igen...a lényeg h a válasz az legyen amit hallani szeretnétek.
9/9 anonim válasza:
Noknel sosem lehet tudni....
Vagy nem erez semmit VAGY nem vallja be maganak VAGY valamiert nem hajlando megmondani neked vagy buszkesegbol vagy nem tudom. Ez a 3opcio a leggyakoribb de ezen kivul 100masik van. Sosem lehet tudni...
De a nem akkoris nem marad tehat ezek utan biztos nem is fogja visszakonyorogni magat es nem lesz kapcsolat. Hany evesek is vagytok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!