Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a barátnőm?
Néha szex közben szeretek mocskosan beszélni, és van a barátnőm akivel együtt vagyunk már 8 hónapja.
Legutóbb amikor szexeltünk elkezdett lovagolni rajtam én pedig rácsaptam a fenekére és azt mondtam neki, hogy "Ez az te qrva lovagolj" persze nem gondolom qrvának csak nagyon izgat a mocskos beszéd. Ő rossz néven vette és le is szállt a farkamról, ami nekem is elég szarul esett, mert magamnak kellett befejezni. Jogos a sértődés a részéről? Ő 22 én 27
Én is otthagytalak volna, ez normális lánynak rém megalázó.
Erre még rá is tettél egy lapáttal, hogy beszéd helyett inkább kiverted...
Éretlen kisfiú vagy, ne szexelj, míg fel nem nősz.
Jól mondjátok egy lánynak(gyereknek) megalázó és kiveri a hisztit, egy nő pedig nem kezd el nyavalyogni a semmin. Komolyan mondom sírva olvasom itt a gondolom 16-20 éves leányok hozzászólásait, főleg hogy A CSÚNYA BESZÉD ÉS KIS PASKOLÁS már annyira durva kategória hogy az csak előzetes egyeztetés, tárgyalás, szerződés után lehet.
Ez az undorító álszentséget. A paskolás eleve hogy a francba lehet nagy kitétel, gondolom nem okoztál neki nagyobb sérelmet azzal hogy finoman rápaskoltál a fenekére. Ennyi erővel húzzatok haza sírva anyucihoz ha kicsit durvábban szexeltek, mert ugye az is nagyon megalázó és aljas hogy a férfi teste csattan a feneketeken ha épp olyan pozícióba csináljátok.
Aztán ez a mocskos beszéd. Egyrészt nem kell egyből rinyálni normálisan is lehet mondani hogy nem. Másik hogy amikor épp anya szült meztelen egy férfi farkán pattogsz, azért nekem az kicsit erős hogy utána ki kell csapni a balhét MERT CSUPÁN FEL AKARTAD TURBÓZNI KICSIT A SZEXET. Közben meg fiúk, férfiak ezreit törik össze csalják meg, szexkapcsolatokba mennek, össze-vissza b**znak ezek az erkölcsi lányok akiknek büszkeségét sérti ha szexi játékosságból lek**vázzák. Undorítóak vagytok. Ezután megérdemelte a leányzó amit kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!