Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a barátnőm?
Figyelt kérdés
Hétvégén főzni akarunk, én meg a barátnőm, gondoltam szólok még a legjobb barátomnak is jöjjön el, erre mondja barátnőm, hogy ő is elhívna a Nóri barátnőjét és milyen jó lenne összehozni őket az én haverommal.Na most az a Nóri elég csúnya csaj. Kérdezi haverom hogy milyen, szép csaj?Én meg mondtam barátnőmnek, hogy "ne hogy már azt a fos talicska Nórit akard már rásózni, tudod ki égetné magát azzal, hívd át az osztálytársadat inkább". Az osztálytársa egy utcával lakik lentebb barátnőméktől, na az elég jó nő, csak hát úgy fogalmaztam előttük, hogy hívd át Mesit inkább, ő eléggé szereti a bőrös virslit, igazi kolbász kivégző csajszi. Lehet kicsit szabad szájú voltam és nem kellett volna ilyeneket mondanom, de úgy nekem állt, hogy hogy lehetek ilyen érzéketlen barom, és fel állt és ott hagyott. Szerintetek jogosan húzta fel magát?Én csak elmondtam a véleményemet.2019. jún. 18. 22:18
2/7 anonim válasza:
A csajnak az a baja, hogy most nem tudja pontosan: Más fazékban is szeretnéd rotyogtatni a virslidet, vagy már meg is tetted-e.
Muta már azt a Nórit. Egyébként ezt ugy kell megfogalmazni, hogy "a barátomnak szerintem a Mesi tetszik, a Nórit meg sem szólítaná". Te elmondod a véleményed, de a barátod mögé bújva, mégis számonkérhetetlenül, mert ott van a "szerintem".
3/7 anonim válasza:
Hát ha egy ilyen beszélgetés után felállt a farkad, szerinted?
5/7 anonim válasza:
Király vagy. Így kell bánni a nőkkel. Imádják a bunkó pasikat :)
6/7 A kérdező kommentje:
jó eltúloztam, de most ennyire tapló dolog ez?? :(
2019. jún. 19. 00:36
7/7 anonim válasza:
Igen, a barátnőd barátnőjét lerandázni, egy másik csajról meg áradozni... rögtön 2 negítív pont is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!