Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, jogosan sértődött meg a csaj?
Figyelt kérdés
Tinderen elkezdtem dumálni egy csajjal kb. 2 hete, írtam neki még az elején, hogy én nem akarok semmi komolyat, ő eredetileg komoly kapcsolatot akart volna és akkor ennyiben is maradt a dolog, inkább másik csajra koncentráltam. Múlthét szerdán újra rámírt, amin meg is lepődtem, írogattunk és mondta hogy meggondolta magát és még is benne lenne akár egy kalandban is, szóval ha gondolom találkozzunk. Tegnap este ezt meg is ejtettük, beültünk egy bárba, dumáltunk egy kicsit, élőben is bejött, szóval felhoztam magamhoz és nyilván le is feküdtünk. Nem volt semmi extra, utána láttam rajta, hogy nem akar elmenni és ott akart aludni. Szóval próbáltam a tudtára adni, hogy örülnék ha elmenne, mert reggel korán kelek és ez amúgy is csak szex volt (egyéjszakás csajokkal nem szeretek együttaludni), nincs ebben több és felajánlottam hogy kifizetem a taxit is neki. Erre elhordott mindennek, hogy mekkora szemét vagyok, meg hogy ő úgy gondolta, hogy alakult valami közöttünk. A taxi árát sem fogadta el. Szerintetek?2019. szept. 2. 22:30
1/10 anonim válasza:
Te korrekt voltal szerintem, egy hisztis csajt fogtal ki nem a te hibad
4/10 anonim válasza:
Mégis mire számítottál? Egyszerű a csaj...
5/10 anonim válasza:
ismert feltételek mellett nem volt miért háborognia,de azért reggelig várhattál volna.
6/10 anonim válasza:
most komolyan nem tök mind1 lett volna hogy ott alszik-e
7/10 anonim válasza:
Nô vagyok, annak idején bármilyen konpromisszumra képes lettem volna, hogy a pasi a karmaim közé kerüljön. Utána kiborultam és cirkuszoltam volna. Naív magányos és csaj voltam.
Igazad van amúgy teljesen, de egy gyorstalpaló kellene kóbor szüzeknek, hogy megértsék.
Erre mi történik velem? Férjem van, dögö negyvenesként félre akarok kúrni ( senki ne merjen üzenni), és pasikák annyira kiborulnak, hogy egyre jobban belémhabarodva is nemet mondanak a csak szexre.Igaz, angolok, úriemberek.
8/10 anonim válasza:
Ki ne javítson senki, kompromisszum, tudom
9/10 anonim válasza:
Ez tetszett, de megértem a brit gentlemen viselkedését is: te nagyon, megkockáztatom, túlságosan öntudatos nő vagy.
10/10 anonim válasza:
Mindegyik magyar nő az, amíg az élet meg nem neveli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!