Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan vagyok sértődött?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok sértődött?

Figyelt kérdés

1.a pasim állandóan azt akarja hogy szopjam. Ha elutasítom akkor azt mondja már nem szeretem. Vagy addig erőlteti míg meg nem teszem. Oda nyomja a fejem könyörög stb. Ő nem nyal soha. Max.kicsit oda puszil vagy csak oda nyal. 1-2 mp.az egész. Nem vagyok büdös koszos. Szereti az ízem és az illatom.

2.nekem meg kell tennem mindent amire megkér de ha én szeretnék valamit akkor nemet mond. Ő nem akarja nem szereti.

Szerintem a szex 2emberes dolog. Ok hogy ő irányít stb.de ha én megteszek valamit akkor elvárok egy kis viszonzást is.

2022. júl. 5. 00:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan vagy megsértődve! Ha rám hallgatsz, keresel egy férfit e helyett a lény helyett!

54/ffi

2022. júl. 5. 00:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is.Kidobnám ilyenèrt az tuti!
2022. júl. 5. 00:45
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Ezt baby úgy hívják érzelmi zsarolás. A fickód lesz.rja te mit szeretnél, mit érzel, mit gondolsz, csakis az számít amit ő maga akar. A legjobban akkor jársz ha mielőbb lelépsz!

Ezekből lesznek a tipikus bántalmazó kapcsolatok. Most még "csak" kicsit odanyomja, de pár év múlva lehet bepuncsol egy jó nagyot ha nem úgy csinálsz valamit az ágyban, vagy otthon ahogy ő azt szeretné, vagy önálló véleményed mer lenni. Meg akarod ezt várni? Úgy képzeled az életed, hogy állandóan kényszerítenek, erőszakoskodnak veled a négy fal között?

2022. júl. 5. 00:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Elméletet tudod, most kéne jönnie a gyakorlatnak!
2022. júl. 5. 00:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy önző baromállat.
2022. júl. 5. 00:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan vagy bizonY sértődött.

A pasid egy önző ember!

2022. júl. 5. 01:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Tök egyszerű a képlet. Ez nem kapcsolat, hanem rabszolgatartás. Lépj ki belőle mihamarabb. Ne engedj neki. Ne fogadd vissza soha.

Ez nem férfi, csak egy kis pöts.

2022. júl. 5. 01:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez férfi????
2022. júl. 5. 01:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A pasid finoman szólva sem jó szexpartner. Persze erre joggal meg is sértődhetsz, de szerintem inkább keresned kéne valakit, akivel élvezed az együttléteket.
2022. júl. 5. 04:16
 10/16 anonim ***** válasza:
33%

Így van amit írnak, régen kikellett volna dobni.

De abban ne legyél biztos hogy nem rossz szagú, csak te nem érzed a saját szagod esetleg.

Mégis miből gondolod hogy szereti az ízed és az illatod ha nem nyalizik.

2022. júl. 5. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!