Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan sértődött meg a lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg a lány?

Figyelt kérdés
Van egy csaj haverom, 7 éve ismerjük egymást, jó haverok vagyunk, csütörtökön eléggé bepiáltunk és az lett a vége hogy leszopott. Még aznap este hazament, másnap nem beszéltünk, ma meg tiszta közömbös volt, alig köszönt vissza, mire rákérdeztem azt mondta jó szemét vagyok amiért másnap meg ma sem kerestem. Most mi baja? Rám akarja hárítani a felelősséget ? Ő 19 én én 20
2021. ápr. 4. 00:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Azon miért sértődne meg, hogy leszopott?
2021. ápr. 4. 00:01
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom tipikusan bele estél abba a hibába h nem beszélted meg vele h ettől még nem lesz semmi komolyabb köztetek. Ő bele élte magát, te meg leszartad :D Aztán itt a kínos csend.
2021. ápr. 4. 00:05
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Az a baja, hogy nem basztad meg. 😂😂😂 Ez szopás. F
2021. ápr. 4. 00:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Történt köztetek valami intim. Neki nagy dolog volt, várta hogy beszéljetek róla. Te szartál a fejére.

Kicsit elszúrtad :)

2021. ápr. 4. 01:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elrontottad mar
2021. ápr. 4. 02:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy farok vagy. Ha olyan jó haverod legalább ráírhattál volna h megbeszéljétek vagy h hogy van, bármi. Ennyit rólad. Nem csak pasinak vagy szar de barátnak is:)
2021. ápr. 4. 03:31
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Mekkora egy paraszt vagy...

Te tényleg nem érted mi a helyzet rávilágítás nélkül?

2021. ápr. 4. 07:03
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Lol haver, en se ertem a problemat kifejezetten, itt sok kommentelo megjegyzeset sem (gondolom nők)

De ennyi osszessegeben is a valasz: ferfikent nem mindig fogod megerteni a noi logikat

2021. ápr. 4. 08:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználva érezheti magát, valószínűleg úgy érzi, hogy ha nem lett volna részeg nem tette volna meg. Azt gondolja, hogy kihasználtad a lehetőséget, hogy részeg volt, aztán nem voltál képes józanon ráírni, hogy megbeszéljétek. Feltételezem ő azért nem írt, mert szégyelte így is a dolgot, az meg megalázó lenne neki, ha még ő írogatna, hogy akkor most mi van köztetek, mikor egy napja még a szájában volt a pélód.
2021. ápr. 4. 09:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem kell őt félteni nem kislány, belevaló vagány csaj. Amúgyse én mozdultam rá. Akkor használtam volna ki a helyzetet ha rá is mászok, de ilyen nem történt.
2021. ápr. 4. 09:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!