Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez természetes, hogy erre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez természetes, hogy erre felizgultam?

Figyelt kérdés
Az egyik haverom anyukája vitt minket autóval. Betett valami metálos zenét és közben lazán rázta rá magát. Annyira menő volt ahogy rázta magát, hogy teljesen felizgultam. Mondta is az anyukája, hogy mi milyen rossz kedvűek vagyunk mindig. Miért nem tudjuk elengedni magunkat úgy mint ő. Engem zavarba is hozott, de nagyon felizgatott, hogy ilyen laza. Nagyon szexi negyvenes nő. Nagyon szexi a mosolya is. Ez természetes ha ennyire tetszik egy nálam 20 évvel idősebb nő?
jan. 26. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
igen, de azért a haverod anyját ne dugd meg
jan. 26. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetes.
jan. 26. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Anyuka egy kellemes negyvenes 🙂

Az a jó, nekünk 40-50 körülieknek, hogy mi megéltük az okostelefon nélküli világot, mainstream volt a rock zene és kistiniként nem mignonos hanem metallicás meg ac/dc-s pólókat hordtunk. Lazák voltunk, de tudtuk mi a tisztelet...

Ja és igen, egy szexi nőre még jó hogy feláll húsz évesen😀

jan. 27. 00:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól megqrnám a helyedben, csak úgy csattogna a puncija a nőnek. 37F
jan. 27. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Leírás alapján én is reszelgetném ám. 28/F
jan. 27. 02:41
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Belefutottál Stifler mamajába.
jan. 27. 05:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra hogy lazan razta magat felizgultal nem csodalom. En a meleg radiatorhoz hozza ert a farkam nadragon keresztul, kozben mogottem dumalt egy csinos 40+anyuka, aztan majdnem ra masztam annyira jo erzes toltott el. Nem csodalom egyebkent.
jan. 27. 06:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki.
jan. 30. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!