Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha ez zavar a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ez zavar a párom péniszével kapcsolatban (hogy erekciós allapotban lefele konyul pont úgy mint egy íves banán, C-be) vagy lehet nem illünk össze szexuálisan? Lennebb kifejtem

Figyelt kérdés

Tehát az a baj hogy nem tetszik az hogy ha feláll neki akkor lefele hajlik.

Tehát olyan c-be áll , nem felfele vagy esetleg előre áll hanem lefele hajlik.

Ezért például állva nemigazán tudunk szexelni pedig nagyon élvezném, vagy hason fekve es ö hátulról mert nehezen megy be.

Ne értsetek félre de ha nehezen találja a lyukat:) úgy érzem bénáskodik es attól megy el a kedvem hogy a ly...nem találja.

Szerintetek?

jan. 26. 22:08
1 2 3
 1/26 Noren1989 ***** válasza:
78%

Szerintem nagyon szomorú ezen elmélkedni vasárnap este.

Nekem is ugyanez a típusú szerszámom van, és még sosem volt vele a fent levázolthoz hasonló probléma.

jan. 26. 22:09
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Olyankor tedd be te
jan. 26. 22:12
 3/26 anonim ***** válasza:
89%

Normális hogy zavar, de csak akkor ha fizikai érzet zavar. Ha esztétikailag zavar, hát vegulis az is normális

Ilyen az ízlésed, nem tehetsz róla. Nekem pl. a nagy duzzadó csikló ami nagyon tetszik, de erről pedig én nem tehetek. Nyilván engem nem zavar, ha valakinek csak átlag méretű, ennyi a különbség. De ő se tehet róla hogy olyan a farka.

Nekem felfelé ívelt, de azért nem C alak és nem is annyira mint egy banán. A csajok azt szokták mondani hogy ha nem egyenes, akkor már inkább felfelé hajoljon.

jan. 26. 22:12
 4/26 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem jó vele, akkor nem jó.

Nem illetek össze.

Kár erőltetni.

jan. 26. 22:22
 5/26 A kérdező kommentje:

2# bocsánat de magamat ne b@sz@m meg?

Most komolyan nekem az a férfiassághoz tartozik hogy ö teszi be nekem, nem kis nyámnyám.

Bocsi de tényleg a ffi legyen ffi sztem. Es ha nem tud megb. sem akkor mi legyen a vonzó?

jan. 26. 22:48
 6/26 A kérdező kommentje:
Pontosabban akkor mi ertelme? Semmi ertelme nincs magam megd.gni
jan. 26. 22:51
 7/26 A kérdező kommentje:

A 3# as nagyon jó választ írt, köszönöm!

Miért pontoztátok le?!

jan. 26. 22:52
 8/26 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, szerintem azért pontoztak le mert

1 nem wókoltam

2 bejon a nagy csikló és akinek kicsi van (többség) az emiatt utál. Feltéve ha tudja melyik a csiklója...

jan. 26. 22:55
 9/26 A kérdező kommentje:
3# fizikai érzet szempontjából nem fáj vagy ilyesmi, csak nem találja a helyet es az időhúzás/tökölődés miatt el is megy a kedvem
jan. 26. 22:55
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
Neked tökéletes szép babapuncid van ?
jan. 26. 22:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!