Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha ez zavar a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ez zavar a párom péniszével kapcsolatban (hogy erekciós allapotban lefele konyul pont úgy mint egy íves banán, C-be) vagy lehet nem illünk össze szexuálisan? Lennebb kifejtem

Figyelt kérdés

Tehát az a baj hogy nem tetszik az hogy ha feláll neki akkor lefele hajlik.

Tehát olyan c-be áll , nem felfele vagy esetleg előre áll hanem lefele hajlik.

Ezért például állva nemigazán tudunk szexelni pedig nagyon élvezném, vagy hason fekve es ö hátulról mert nehezen megy be.

Ne értsetek félre de ha nehezen találja a lyukat:) úgy érzem bénáskodik es attól megy el a kedvem hogy a ly...nem találja.

Szerintetek?

jan. 26. 22:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
8# miért tetszik a nagy csikló? Az nem ciki kicsit a nőknél :) mekkora a nagy amire azt mondod hogy ez már túlzás?
jan. 26. 22:58
 12/26 A kérdező kommentje:
10# nem ,de latod nemis föltétlen a babapunci a jó:D
jan. 26. 22:59
 13/26 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes nekem is erősen lefelé gőrbül de nekünk semmi gond ezzel. Bár a csajom szereti fogni és beigazítani de azért simán be tudom tolni akár hátulról is.
jan. 26. 23:00
 14/26 anonim ***** válasza:
41%

"mekkora a nagy amire azt mondod hogy ez már túlzás?"

Nem tudok ilyet mondani. Az egészen nagyok (több centis) is nagyon tetszenek. Sajnos linket ide tilos feltenni. Szóval olyan linket, értitek.

Ha érdekel írj privátban aztán hátha tudok keresni hasonlót.

jan. 26. 23:04
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha így vélekedsz akkor szakíts a sráccal, mert ebből a kapcsolatból nem lesz semmi. Nekem is lefelé görbül mondjuk, bár nem C alakban és még sosem volt gondom senkivel, pedig voltam pár csajjal.
jan. 26. 23:06
 16/26 anonim ***** válasza:
58%
Na látod 12 a te puncid se tökéletes, akkor miért várod azt egy pénisztől ?
jan. 26. 23:21
 17/26 A kérdező kommentje:

16 pont hogy van akinek tökéletes, nem kell példát adjak, de már irt pl a 3as hogy neki mi tetszik.

Itt azzal van baj hogy nem megy be

Es ha nem megy be az nem az én hibám már megbocsáss.

jan. 26. 23:28
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Keres egy másik pasit! Nem passzoltok, mert neked ezel problémák. Tehát nincs értelme folytatni..pláne ha így nem kielégítő a szexuális életetek. A farka nem fog változni, szóval mást nem tehetsz
jan. 26. 23:38
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
17: azert nem is az ő hibája, hogy nem megy be. Nem tehet róla, hogy olyan a farka amilyen. Nem passzoltok, ez van.
jan. 27. 00:07
 20/26 anonim ***** válasza:
58%
Torkodra elvileg ezt könnyebb betolni.
jan. 27. 01:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!