Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan vagyok sértődött?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok sértődött?

Figyelt kérdés

1.a pasim állandóan azt akarja hogy szopjam. Ha elutasítom akkor azt mondja már nem szeretem. Vagy addig erőlteti míg meg nem teszem. Oda nyomja a fejem könyörög stb. Ő nem nyal soha. Max.kicsit oda puszil vagy csak oda nyal. 1-2 mp.az egész. Nem vagyok büdös koszos. Szereti az ízem és az illatom.

2.nekem meg kell tennem mindent amire megkér de ha én szeretnék valamit akkor nemet mond. Ő nem akarja nem szereti.

Szerintem a szex 2emberes dolog. Ok hogy ő irányít stb.de ha én megteszek valamit akkor elvárok egy kis viszonzást is.

2022. júl. 5. 00:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Keress mellette másik pasit, aki kielégíti a vágyaid. L
2022. júl. 5. 05:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jogos. Szerintem minel hamarabb keress valaki normalisat magadnak. Ilyen ember nem erdemli, hogy kiszolgaljak.
2022. júl. 5. 06:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogosan. Ez a fiú csak kihasznál Téged. :/
2022. júl. 5. 07:24
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon gáz, hogy hogy ilyen pasid van.
2022. júl. 5. 07:42
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Egyáltalán minek vagy vele?
2022. júl. 5. 09:23
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Pedig a Te vágyad is ki kell elégíteni, akkor mond neki, hogy kinyalathatod-e magad valakivel?
2022. júl. 5. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!