Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a pasi amiért ezt mondtam a farkára?
Dugták már beleegyezésem nélkül belém, mert megszóltam... Az ilyenek azzal is gondolkodnak
...
Sokan biztos érzékenyek rá férfi fejjel gondolkodva.
45/F
Nekem is lefelé lóg kicsit, én nem sértődnék meg ezen.
De vigyázni kell mit mond az ember még ha nem is bántó szándékkal, rosszul tud elsülni a dolog ha a másik érzékeny az ilyenre...
Mert még nem hallottál róla, hogy nem mindenkinek felfelé görbül: van, akinek lefelé (mereven, természetesen).
Nem lóg, hanem erre görbül.
Az ilyennek négykézlábra kell dobni magad, és hátulról ugorjon rád, úgy lesz a jó.
Csatlakozom 6-os és 7-es válaszolókhoz!
Nekem is maximum a vízszinteshez alulról közelít, ha full merev.
Max ha hátamon fekszek, akkor áll függőben úgy-ahogy…
Ennek ellenére eddig nem volt rá panasz, mindenkinek volt tőle orgazmusa, akiben eddig járt! ;)
37/F
Ez egy nagyon érzékeny téma.
Ezt úgy írom, hogy minden a legnagyobb rendben van nálam, csak válaszolni szeretnék a kérdésedre 😁😁
Sok más mellett nagyon fontos számunkra, hogy mit gondol a vágyunk választottja a kinézetünkről úgy minden téren általában. Ezért teszünk is érte rendesen, de a kapott és megváltoztathatatlan dolgok ellen nincs lehetőség másra.
Egy igazán éles helyzetben, egy rosszul elejtett fél mondat képes úgy bele égni az agyba, hogy a következő alkalmaknál is elő fog jönni.
Viszont a dicséret (saját tapasztalat) önbizalmat ad és nyugalmat a stresszmentes együttléthez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!