Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfi korai magömlésben szenved?
Az idióta monogámia tette tönkre az emberek szexualítását. Eredetileg csoportos szexre fejlődőtt az emberek szexualítása. Tehát hogy a törzsből, sokan kb tucatnyian szexeltek a fogamzóképes nővel. Vagyis tucatnyi férfi jutatja el orgazmusig a nőt, kb fél ora alatt. Ezért 3 perc a férfi orgazmus, és fél óra a női. A csoportos törzsi szexre, a pénisz alakja a bizonyíték. A férfiak pénisze azért olyan alaku amilyen, mert a férfiak úgynevezett SPERMAHÁBORÚT vivnak egymással. Ez azt jelenti, hogy a nővel közvetlen egymásután szexelő férfiak, a péniszükkel a makk peremével megprobálják eltávolítani, kikotorni az előző férfi spermáját a hüvelyből, hogy utánna az Ő spermája hasznosuljon.
Szóval aki orgazmust akar az legalább tucatnyi férfival szexeljen, ne egytől várja az orgazmust, mert az anatomiailag lehetetlen.
#24 Érdekes elmélet. Viszont ezt a tapasztalataim cáfolják. Igenis el lehet élvezni egy férfival, csak ugye nem 10 másodperc alatt, hanem olyan 5-6 perc azért kéne hozzá...
"Szóval aki orgazmust akar az legalább tucatnyi férfival szexeljen, ne egytől várja az orgazmust, mert az anatomiailag lehetetlen."
07:22 -es!
Az, hogy valaki olyan böszmeséget írjon (áltudományos köntösbe rejtve!) mint ami a fenti okfejtésed, az olyan mértékű agykárosodásra utal, hogy az élettel összeegyeztethetetlen. Vagy ahogy te írtad: "anatómiailag lehetetlen" 🤣
Számomra úgy tűnik, hogy szándékosan trollkodsz.
Sajnos ebben az esetben azt kell mondjam, neked nincs szerencséd a választás terén.
Mert ezt is mint mindent gyakorolni kellene edzeni komolyan venni a férfiaknak, én is nagyon hamar elsültem sajnos ettől még stresszesebb lett dolog és jó hogy nem tudtam teljesíteni ki is lettem dobva végül milyen meglepő 😄, aztán ráálltam gyakoroltam ezerrel egy évet minden nap, vettem minőségi művaginát ami nagyon sokat segített, 1 évig nem is erőltettem a csajozást utánna sikerült összejönni egy szép csajjal úgy megdugtam hogy alig tudom levakarni magamről kb 40 percig döngettem azóta akkora önbizalomam van a nők terén hogy csak na,
Szóval gyakorlás és kitartás ne nyafogjatok cselekedni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!