Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a férfiak intim mérete merül fel ha van valami probléma, illetve ha az nem, akkor miért a férfi irányába elvárás hogy tudja használni?
Gyakran hallom pl. hogy “mindegy, hogy mekkora a pénisze, csak tudja használni”.
Azt viszont még soha nem hallottam, hogy “mindegy hogy milyen tág a hüvelye, csak tudja használni”.
Miért? A nőknek nem kell tudni használni?
Pedig konkrétan több módon tudják befolyásolni a szexet, mint a pasi.
Egy nő valóban tudhatja jól használni konkrétan a vagináját, mint egy pasi a péniszét nem igazán… Náluk ezt nem szószerint kell érteni, hanem inkább a csípő mozgásra és a ritmusérzékre vonatkozik.
1. A legtöbb pózt a férfiaknak kellene váltani, hisz ők dominálnak,.ők az erősebbik nem
2. Mi az hogy a férfinak nem kell tudnia használni? A legtöbb mozgást a férfi végzi és nem azért mert a nők lusták, csupán nem minden pózban tudnak ők is érvényesülni. (Misszi, kutya, stb.)
3. A nők azt sem tudják megválasztani, mennyire legyenek szűkek vagy sem. Ez is genetika, mint a farokméret. Nem mindenki passzol mindenkivel.
Eleve a kérdést sem értem, miért kellett kiírni? Vagy csak maszatolni tudsz? 😅😅
2. Igen, viszont van sok póz, ahol a nő nem tud érvényesülni.
1 voltam
Roppant egyszerű a képlet haver. Ha nem tudod használni amid van és béna vagy az ágyban akkor a nő kioffol. Ha viszont egy nőtől elvárodd "tudja használni" a p.nciját és nem vagy megelégedve vele akkor gondolom vagy annyira menő hogy csettintésre máris újabb nőnek tudsz bevágódni az ágyába 😂
Értsd: egy nőnek mindig van választási lehetősége ha szexről van szó, pasiként viszont neked kell meggyőznöd a csajt hogy ne akarjon lecserélni.
5. Igen, egyetértek. :)
Bár ha valakinek ilyen fétise van, hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!