Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfi korai magömlésben szenved?
>50% ..?
Szerintem nem reprezentatív a szubjektív, kis mintaszámú tapasztalat.
Másrészt a kérdés már önmagában sem igaz. Ezek a hapsik többségében nem szenvednek tőle 😁. Ha nekik fontos lenne akkor tennének ellene (orvos, pszichológus, stb).
Másrészt -és ez csak mellékes infó- nem csak a férfin múlik a dolog. Volt már részem olyan szexben hogy túl akartam lenni rajta, mert nem volt jó (nyomin viselkedett a csaj)
"Ezek a hapsik többségében nem szenvednek tőle" - igaz, mi nők szenvedünk tőle. Reméltem, hogy megúszom ennek kihansúlyozását, de nem sikerült.
"Volt már részem olyan szexben hogy túl akartam lenni rajta, mert nem volt jó (nyomin viselkedett a csaj)" - az én kérdésemben nyilván nem erről van szó, hanem arról, hogy szinte amint berakja a pasi, már húzza is ki, mert elment... iszonyú lelombozó és kiábrándító... És hogy 10-ből kb. 1 pasi tud rendesen megdugni, a többiek max. 2-3 lökést bírnak.
A férfiak 30-40%-a szenved ezzel a jelenséggel.
Igen jelenséggel, mert ez az esetek többségében nem valamiféle betegség, vagy annak következménye. Sok nő a 2-3 perces behatolást is ennek titulálja, holott az a természetes.
Más kérdés, hogy a partnerben kialakult e annyi szexuális tapasztalat, hogy ezt kontrolálja. Ez a tapasztalat is könnyen megbukhat egy új partner esetén, legfőképpen, ha a férfi már nagyon vágyott arra a nőre akivel szexel. Sok férfi képes több egymás utáni erekcióre, és ejakulációra. Második már lassabban következik be.
Mindezek tudatában, ha nő lennék, és a partnerem egy egészséges férfi, akkor büszkeséggel, és megnyugvással töltene el, ha eleinte a partnerem pár perc ungi-bungi után elélvezne. Azt viszont nem hagynám ki semmiképpen, hogy újra harcra készen toljunk még egyet.
Velem is fordult már elő, nem egyszer, viszont volt a fordítottja is. Mikor a stersz hatására, nagyon hosszú időbe került mire létrejött a merevedés, az ejekuláció viszont hosszú hüvelyi kaland után, a már több ízben kielégült partner kérésére, mivel számára már kellemetlené alakult másként következett be.
Röviden: Szokni kell a partnert, ráérezni a testére, és nem csak baszatni magad, hanem ugyan úgy figyelni rá, mint normális esetben Ő rád figyel.
Sok függ nálam az izgatottság szintjétől. Van hogy alig bírom visszafogni magam, pár perc után már elélveznék, máskor meg jóval tovább bírom, simán megy akár 15-20 percig is, ilyenkor is élvezem a szexet, de valamiért kevésbé kell figyelnem hogy nehogy elélvezzek.
Aztán másik az óvszer típusa, a legvékonyabban nem mindig bírom sokáig, de a legvastagabb nálam kifejezetten segít tovább bírni.
Annak ellenére, hogy több kör megy egymás után, szeretek nem rögtön elélvezni.
"megúszom ennek kihansúlyozását"
Nézd, azért írtam ezt, mert ez a lényegi része (magja) a válasznak, illetve a jelenség okának.
Másrészt szerintem sokan dezinformáltak a hüvelyi orgazmus terén. Az elterjedt állítás az, hogy tobbség nem képes rá (én ezt máshogy tapasztaltam/gondolom). Lehet h a szóban forgó fijúk úgy vannak vele h ami nem megy azt nem akarják eröltetni.
Szebbik nemre kompromittálónak érzed ezeket a dolgokat kimondani?
Az, hogy milyen béna/önző Macska Jancsikákkal bújsz ágyba, rajtad múlik főként. Én komolyan veszem a dolgomat, és ez az előjátékra is vonatkozik. Ha lenne rá kereslet, szívesen keresnék vele pénzt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!