Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitymaszűkület felszakadhat szex közben?
értem, hát sok minden van itt, de ha a nyugtatókról (nem tudom, pontosan mi volt) le tudtál szokni, akkor ahhoz képest az antidepresszáns már jóval könnyebb.
egzisztenciális nihilizmus? hmmm ... elgondolkodtató. bár sztem igen sokan vannak így, csak ezt nem fogalmazzák meg magukban.
és hány éves vagy?
a csajoknak pedig hidd el, nem mindig a pasi szépsége jön be. most mondjam úgym, hogy a legrútabb és legdefektesebb pasi is szokott kifogni jó nőket? úgyhogy valóban ez elsődlegesen belső gát benned, amelyet nyilván a saját magad megítélése súlyosbít. egy pszichológus azért rengeteget tudna javítani a helyzeten szeirntem.
oké, nem a legkisebb dózis, de azért szednek ennél jóval nagyobbakat is.
az alprazolam az egyik legaddiktívebb szer, arról egyáltalámn nem egyszerű lejönni. persze kérdés az is, mennyi ideig szedted.
és mennyi idős vagy most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!