Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha a férjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a férjem fitymaszűkülete miatt több, mint egy éve nem szexeltünk, most meg, hogy megműtötték, rögtön gyereket akar?

Figyelt kérdés
Konkrétan soha nem volt ekkora kimaradás az életemben, és nagyon nincs kedvem egyből babát vállalni, hiszen utána már nem lesz olyan a szexuális élet. Ráadásul nem rajtam múlott, hogy egy évig nem volt semmi, mert nem volt hajlandó elmenni orvoshoz... Ráadásul most így hirtelen nem is kívánom vele a szexet, hiszen több, mint egy évig hozzám sem ért.

2020. dec. 26. 21:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
Mutass képet a melledről.
2020. dec. 26. 21:15
 2/16 anonim ***** válasza:
10%
Csábító fehérnemű szett?
2020. dec. 26. 21:23
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Beszéld meg vele; mást úgysem nagyon tud csinálni, mint meghallgatni, hiszen csak rajtad múlik, hogy mikor leszel terhes.
2020. dec. 26. 21:24
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Szerencsesek vagytok ilyen turelemmel aldott meg az Isten..
2020. dec. 26. 21:32
 5/16 anonim ***** válasza:
11%
szia én megduglak írj privit!
2020. dec. 26. 21:39
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ért hozzád??? Van kezd nyelve stb.... mást kíván már.
2020. dec. 26. 21:39
 7/16 A kérdező kommentje:
6-os: na ez az, semmi nem volt több mint egy éve... Többször is volt, hogy sírva mondtam neki, hogy legalább nekem lehetne néha jó, hogy nőnek érezzem magam, nem is értem :(
2020. dec. 26. 21:44
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Külsőre milyen vagy?
2020. dec. 26. 21:48
 9/16 A kérdező kommentje:
8-as: teljesen átlagos nő vagyok, nem engedtem el magam a házasság alatt, ha area gondolsz.
2020. dec. 26. 21:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy évig semmi?Se nyalás se ujjazás?És mire várt eddig hogy nem ment doki hoz?Nem értem a férjed már meg ne haragudj!Ha ő nem képes lépni azért hogy minden rendben legyen,akkor most se pattogjon.... Kár hogy nem ismertelek előbb,tuti elrendeztem volna a kis virágoskerted 😉 Azt csodálom nem kerestél alkalmi partnert,hogy bírtad idáig??
2020. dec. 26. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!