Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek fitymaszükülete van,ann...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek fitymaszükülete van,annak gumival jobb a szex?

Figyelt kérdés
Ugye mer a gumi leszoritja ott a makk résznél is,igy a bőr nemtud csúszkálni le fel,és ez fontos.
2021. nov. 9. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
menj el orvoshoz, minek szarakodni 5 perces műtét miatt?
2021. nov. 9. 15:07
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

nekem részleges van, gumi nélkül szexelek és ugyanúgy élvezem

nálam annyi hátránya van, hogy mereven nem tudom lehúzni a bőrt, de nincs vele semmi baj, van előnye is

2021. nov. 9. 15:09
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Hát az ilyen velem biztos nem szexelne, amíg el nem légy orvoshoz. Igénytelen, taszító, és te elképzeled, hogy valaki a szájába veszi, vagy belé rakod? Adj már kicsit magadra.
2021. nov. 9. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
3-as, ha relatív szűkülete van, ugyan ugy tudja ápoltan és tisztán tartani, csak annyi, hogy merev állapotban nem tudja hátrahúzni...
2021. nov. 9. 15:24
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Én is mint a 2# es.

Mereven csak a makkom pereméig jön hátra.

Anno voltam vele sebésznél. Azt mondta , hozzá ne nyúljunk.

Semmiben nem hátráltatja a szexet, sem a tisztálkodást, mivel alapból teljesen hátra tudom húzni.

Szóval a kérdés, nekem naturban a legjobb így is a szex!

2021. nov. 9. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:
25%

3#

Normális nő. Respect.

Baxxátok meg, kezeltessétek már magatokat. Ez egy olyan dolog amit kezeltetni kell. Vagy ha lyukas a fogad azzal se mész el fogorvoshoz?!

2021. nov. 9. 15:32
 7/10 anonim ***** válasza:

6# ha elolvastad volna, voltam orvosnál baszod, ő maga beszélt le róla,vés utólag teljesen igaza volt.

Az a fitymaszűkület , amikor lankadtan sem tudja a makkról elhúzni a fitymát, az tényleg orvosi beavatkozást igényel...de mi nem erről írtunk..!!!

2021. nov. 9. 15:37
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

Nekem nagyon durva volt. Műtét nélkül is helyrehoztam.

És igen gumiban okés.

2021. nov. 9. 16:11
 9/10 A kérdező kommentje:

4-5 kommentelő

Akkor lehet rosszul tettem fel a kérdést.Nekem könnyen csúszik és addig amig akarom,nem ez a probléma,hanem hogy könnyen csúszkár le fel a bő tehát amikor berakom egy punciba,rácsuszik a bör a makkra.Akkor ez más?

2021. nov. 9. 17:20
 10/10 A kérdező kommentje:

3-mas kommentelő

Az ilyen gyogyos csajjal biztos nem szexelnék,aki ismeretlenül le igénytelenezi a másikat..

2021. nov. 9. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!