Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette már, hogy a rosszlányok között egyre romlik a színvonal?
Figyelt kérdés
Pár éve még nagyrészt fülig érő szájjal, kielégülve jöttem el tőlük, ma meg kb. azzal az érzéssel, hogy kidobtam egy halom pénzt az ablakon. A képek messze nem tükrözik a valóságot, a megadott korra egy 5-10 évet simán rá lehet dobni, a hozzáállás kritikán aluli, a lehúzás az megy. "Füstmentes lakást" hirdet, mégis bűzlik a lakás. Az átlagéletkor egyre nő, alig vannak már fiatal lányok, egyre többen hirdetnek 50 fölött.2022. szept. 15. 08:38
41/49 anonim válasza:
38.Melyik tervező mérnők dolgozik br.600-700-ért?Akkor most hagyd ott haver..A mekis krumplisutő keres br.2600/óra..Nálunk a kezdő Java programozókat vesszük fel Pesten nettó 450-től..A kezdőket..
42/49 anonim válasza:
Szerintem Magyarországon az a prosti keres a legjobban, aki a Nyugati környékén lakik, és fiatal, csinos, esetleg az arcát is vállalja.
43/49 anonim válasza:
Erre a dologra, hogy a vendég csak folyatja a vizet, és nem fürdik, nem lehetne az a megoldás, hogy nézni, ahogy fürdik? Voltam olyan csajnál, aki ezt csinálta, a másik meg meg is mosott.
44/49 anonim válasza:
Extra fürdetés?
Már megyek is!
45/49 anonim válasza:
Nekem alapból benne kellene, hogy legyen a közös program. Ha már wellness programot vásárolok, legyen fullos. De mondjuk nem is 25öt szánnék rá, tisztában vagyok vele, hogy azért sok elvárásom nem nagyon lehet. KB a masszőr kezdődik ott.
46/49 anonim válasza:
Állva nézem, ahogy egy 40-50 éves férfi pucéran mossa magát a fürdőszobában, az nem reális.
Együttfürdés az egyetlen lehetőség, és ezt is szoktam alkalmazni, ha látom, szükség van rá.
Aki a belvárosban lakik, tényleg biztosan jobban keres, mert rengeteg külföldi vendég van (mostanában a nagytöbbség külföldi) ők a belvárosban szállnak meg, és csak abban a Kálvin tér-Nyugati részben mennek lányhoz. Náluk viszont sokmindent el lehet kapni, sokfele utazgatnak, sokféle lánnyal vannak, akár gumi nélkül is több pénzt ajánlanak, gumi nélküli szexet szeretnének.
47/49 anonim válasza:
Ha romlik a színvonal, akkor ez azt jelenti, hogy olcsóbbak is? Mert az bizonyos értelemben jó lenne.
48/49 A kérdező kommentje:
#47: Nem. Sőt.
2022. szept. 22. 12:45
49/49 anonim válasza:
Az a csaj, amelyik nézett fürdés közben, annak az ajtaja rányílott az akciószobára. Közbe beszélgettünk. Szóval így megoldotta. De van, hogy túl szűk a fürdőszoba, szóval nem megoldható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!