Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, aki magától is felajánlja a "kézimunkát", orális szexet párjának?
Figyelt kérdés
Hazajön a férj fáradtan, nehéz napja volt, a feleség, barátnő úgy dönt, íly módon levezeti rajta a feszültséget.
Netán azért mert egyszerűen szereti csinálni.
A lényeg azon van, hogy magától.
ma 12:26
2/10 anonim válasza:
Létezik, de a férj is mindent megtesz hogy a párját a tenyerén hordozza, nem csak porszívónak/háztartási robotnak tekinti a feleségét.
3/10 anonim válasza:
Szerintem igen , ha az a nő is úgy érzi , hogy az a férfi aki mellett van ugyanúgy bármi áron , a lehető legkellemesebb módon kitudja elégíteni . Ha nem akkor a nő sem fog kezdeményezni . tapasztalat . Ha meg jó a pasi a nőnek akkor szinten kérdés nélkül rávesszük magunkat .
4/10 anonim válasza:
A rendes szexet szeretem, ez nálam nem játszik.
7/10 anonim válasza:
Igen, létezik 🙂.
Magamtól is felajánlom, amikor látom, hogy gondtergelt, vagy időhiány van, menszikor vagy csak váratlanul amikor nem számít rá.
Ő rendes férfi, sokat tesz a családunkért és értem. Kapok virágot és ajándékot, csak úgy, ok meg ünnep nélkül.
9/10 anonim válasza:
Én szeretem sz.pni a férjemet, általában olyat játszunk, hogy addig húzom, amíg el nem élvezik, de az a szabály, hogy mindent csinálok vele és tartania kell magát…::)
Imádom látni, mikor ilyenkor felizgul
10/10 anonim válasza:
Létezik, én is ilyen vagyok. Ehhez viszont hozzájön, hogy az én párom is gyakran csakúgy kinyal, szóval kölcsönös a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!