Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk milyen a jó orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen a jó orális kielégítés nektek? van valami kedvenc részetek benne?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Én még sose tudtam elmenni tőle. Amúgy az a jó, ha sokáig csinálják. De az átlag csajnak már 5 perc után görcsbe áll az állkapcsa.
tegnapelőtt 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Csak a magam nevében beszélek, mert ez egyénenként változó.

Engem senki sem juttatott el még korábban orálisan, csak most a feleségem.

Nekem az a módszer vált be, ha a száj és kéz egy ütemben mozog, a fitymát pedig közben hátrahúzva, szorosan tartja a markával, miközben a kezét nem csupán fel-le mozgatja a fej mozgásával összhangban tartva, de ami a legfontosabb: közben folyamatosan csavargatja is a markát:

[link]

A lényeges rész tehát, ami eljuttat engem, az a marok csavargatása, körbe-körbe forgatása, nem pedig csupán a fel-le húzogatása.

Illetve továbbra is a magam nevében beszélek, mert ebben nyilván más teljesen más véleményen van, de a mélység nem fontos, elég csak a makkot a szájba venni, illetve én például egyáltalán nem kedvelem a hereszopkodást sem, szexuálisan érzéketlen, és kifejezetten fájdalmas.

Nekem nem fontos, sőt, kifejezetten zavar a szemkontaktus fenntartása.

Valamint még egy ilyen dolog - számomra. Nekem nem fontos lenyelni sem, viszont akkor megszakítani a folyamatot, amikor az éppen a legjobb, nagyon kellemetlen érzés. Vagyis ne vedd ki a szádból, mikor épp elélvez.

De mindezek a fentiek rám egyénlieg vonatkoznak, másra akár teljesen az ellenkezője is lehet. Így a fő szabály: kommunikáljatok. Beszéljétek meg, kinek hogyan jó.

tegnapelőtt 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Mekkora farkad? Kis farokkal ezt nehéz kivitelezni.

tegnapelőtt 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Normál.

tegnapelőtt 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ennyit beszélni a semmiről!
tegnapelőtt 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Én csak akkor élvezek el nagy nehezen, ha kb megdugom a csaj száját :/
tegnapelőtt 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Ó, hát nekem az a tökéletes, ha én csinálhatom neki. Izgalmasabb látni, hogy élvezi a gyönyört.
tegnapelőtt 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Az egyik amikor vadul húzza rángatja ami szimplán a szájába verése . Ezt akkor teszik amikor látják hogy nincs sok is idő pl indulni kell de kanos vagyok és ágyban vagy a kocsiban 2 perc kész és megnyugszok . Másik az lassabb , franciázáskor vagy a szex után még kinyalom és hálából finoman szívják csókolgatják nyelvezik szopizzák a makkom . Elsőnél a herék ürülnek gyors élvezet nyúlós , a másodiknál a prosztata ami kiterjedtebb . Olyankor ordítok kimerülők és sokkal izgibb a makkhoz sem lehet érni , megfulladnak a sok híg létől .
tegnapelőtt 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!