Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szex mi lehet az oka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex mi lehet az oka annak, ha a pasi nem favorizálja a nő kielégítésének ezt a módját?

Figyelt kérdés
Adni végképp nem, és kapni sem szereti, minden mást igen de ezt nagyon nem. Megoldást szeretnék erre. Beszéltünk róla hogy miért nem szereti ezt, a válasz "csak"...Ez nekem nem válasz. Mit tegyek? 28N

nov. 2. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd békén. Nem akarja, akkor nem. Fogadd el.
nov. 2. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem megfelelő intim higiénia.
nov. 2. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Milyen megoldást? nem szereti, nem csinálja. Fogadd el, vagy keress mást.
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Ez már nem lesz jobb,ha úgy érzed hogy szexuálisan nem iletek össze akkor felejtős a dolog.
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Van hogy egy nő sem szereti a nyalást ugyan az.

Van nő aki nem szereti az anált.

Ezzel nincs mit tenni. Nem tetszik neki.

Te hagynál vagy tennél valamit amit ő akar, de neked nem jön be?

nov. 2. 19:29
 6/9 Srias87 ***** válasza:
97%
Én imádok nyalni, nem is ertem azt aki nem szereti! Orál oda vissza, csodálatos dolog!
nov. 2. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tedd azt, hogy ne fogadd el a "csak" választ! B.ki, hogy akarja hogy teljesen megbízzatok egymásban, ha ilyen alap kérdésekben nem tud őszintén megnyílni?
nov. 2. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nőknél is van ilyen. Amikor ilyennel találkoztam akkor elfogadtam, hogy mi nem passzolunk össze. Ok, dugtunk, de hiányérzetem volt és nem lett folytatás.
nov. 2. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

A helyzet az, hogy a puncinak van egy jellegzetes szaga még megfelelő higénia mellett is.

Vannak férfiak akik ezt nem tudják elviselni.

A hüvely váladékot termel amikor izgalomba van. Felkészül a pénisz befogadására. Ezért fontos, hogy ne legyen szàraz.

Ezt nem lehet kivédeni, ez egy biológiai folyamat.

Sok férfit ez zavar. Nincs mit tenni.

A hímvessző lényegesen jobb. Megfelelő tisztân tartàssal, nem marad semmi kellemetlen szag.

Olyan mintha egy szelet dobos tortába harapna a nő.

Egyébként a punci problémát sokan úgy védik ki, hogy a hüvely környékét békén hagyják,ès csak fölül a csiklót, ès környékét kényeztetik.

A lényeg úgyis azon van, és az meg még finom is ráadásul.

A hüvely attól még sok szeretettel várja a kemény vendéget.

tegnapelőtt 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!