Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar szexelni, sem kielégítése? Mi a gond?
11 hónapja vagyunk csak együtt, már nála lakom egy 5 hónapja. A kapcsolat elején mikor csak hétvégente találkoztunk volt szex mind két nap. Viszont már a nyár végén elkezdett elhidegülni tőlem szexuális szinten. Felajánlottam extrémebb dolgokat is, de semmi, arra hivatkozva hogy stresszes, ez történt az történt éppen, fáj a hasa. Én 21 éves vagyok ő 26. Azt mondta régebben nagyobb volt a szexuális étvágya pár évvel ezelőtt. Mióta vele vagyok nem híztam meg, semmi ilyesmi.
Valami tanács? Kezdem unni a folyamatos visszautasítást (akár egy kiverésre, leszopásra, szexre, análisra).
Mit gondoltok?
L
Függő?...
Vagy impotens és szégyelli?...
Szexuálisan "impotens". Nem tud mit nyújtani, nincs szexuális vágya. Lehet fogni az újdonság sztorira, de szerintem a srác ennyit tud, sajnos.
Szerintem lapát, hacsak nem akarsz szex nélkül élni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!