Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akar szexelni, sem kielégí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar szexelni, sem kielégítése? Mi a gond?

Figyelt kérdés

11 hónapja vagyunk csak együtt, már nála lakom egy 5 hónapja. A kapcsolat elején mikor csak hétvégente találkoztunk volt szex mind két nap. Viszont már a nyár végén elkezdett elhidegülni tőlem szexuális szinten. Felajánlottam extrémebb dolgokat is, de semmi, arra hivatkozva hogy stresszes, ez történt az történt éppen, fáj a hasa. Én 21 éves vagyok ő 26. Azt mondta régebben nagyobb volt a szexuális étvágya pár évvel ezelőtt. Mióta vele vagyok nem híztam meg, semmi ilyesmi.

Valami tanács? Kezdem unni a folyamatos visszautasítást (akár egy kiverésre, leszopásra, szexre, análisra).

Mit gondoltok?

L

2023. dec. 17. 00:53
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem: ő szokott önkielégíteni, mivel nem segít vagy nincs szexuális életünk így én is. Volt hogy 3 hétig semmi. Aztán szeretkeztunk 1x utána 2 hétig megint semmi.
2023. dec. 17. 00:54
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Függő?...

Vagy impotens és szégyelli?...

2023. dec. 17. 01:07
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem impotens. Nem függő semmire
2023. dec. 17. 01:17
 4/26 anonim ***** válasza:
91%
Akkor veled van baja? Vagy az összeköltözéssel?
2023. dec. 17. 01:40
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem mondott semmi konkrétat csak hogy nincs akkorra étvágya mint nekem, de elmondása szerint még kíván engem
2023. dec. 17. 01:51
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ennyi volt a kapcsolatban. :/ Ameddig újdonság volt, addig érdekelt, de igazából nagyon nem ti vagytok egymásnak a megfelelő partner.
2023. dec. 17. 01:58
 7/26 anonim ***** válasza:
80%
Ha kívánna akkor lenne veled úgy, nem pedig magának csinálná. Ezzel akarsz össze költözni? Szerintem hanyagold, kuszkodjon vele más.
2023. dec. 17. 07:02
 8/26 anonim ***** válasza:
93%
Tégy 1 szívességet magadnak. Lépj tovább. Mindegy mi a baj, megjavulni nem fog. Max 1 kis időre, de utána újra idejuttok.
2023. dec. 17. 07:12
 9/26 anonim ***** válasza:
76%

Szexuálisan "impotens". Nem tud mit nyújtani, nincs szexuális vágya. Lehet fogni az újdonság sztorira, de szerintem a srác ennyit tud, sajnos.

Szerintem lapát, hacsak nem akarsz szex nélkül élni..

2023. dec. 17. 07:24
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy ahhoz hogy ebbe bele kellene törődnöd, lépj tovább. Sőt az is lehet van valakije és ott kell teljesítenie.
2023. dec. 17. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!