Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar szexelni, sem kielégítése? Mi a gond?
11 hónapja vagyunk csak együtt, már nála lakom egy 5 hónapja. A kapcsolat elején mikor csak hétvégente találkoztunk volt szex mind két nap. Viszont már a nyár végén elkezdett elhidegülni tőlem szexuális szinten. Felajánlottam extrémebb dolgokat is, de semmi, arra hivatkozva hogy stresszes, ez történt az történt éppen, fáj a hasa. Én 21 éves vagyok ő 26. Azt mondta régebben nagyobb volt a szexuális étvágya pár évvel ezelőtt. Mióta vele vagyok nem híztam meg, semmi ilyesmi.
Valami tanács? Kezdem unni a folyamatos visszautasítást (akár egy kiverésre, leszopásra, szexre, análisra).
Mit gondoltok?
L
Ennyire nem vagy már fiatal 21 évesen, hogy ne értsd ezt..
Téged megcsókolni se esik jól neki…mit akarsz te ebből hosszú kapcsolatot, netán házasságot?
Nem mindenki illik össze mindenkivel...lehet ez a kémia hiánya.
Elmúlt az újdonság varázsa, és neki lehet ez kell.
Írta a kérdező, hogy nem impotens....
Miért ne unhatta volna meg? Nekem már elég sok szexkapcsolatom volt és mindig meguntam őket 4-5 alkalom után, még akkor is ha marha jó volt.
Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki ráun egy nőre ha már nincs benne semmi újdonság.
19. Mert sok esetben függőség állhat fenn amiről a kérdező sem tud.
Még szerencse hogy a hozzád hasonló emberek nem terveznek komoly dolgokat.. :D
Nektek a luk is csak luk. De azért egyébként a nők számára élvezetet tudsz nyújtani? Csak finoman érdeklődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!