Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulihelyeken milyen gyakori a mosdóban történő egymás kielégítése?
Figyelt kérdés
Mit hogyan csinaltok vagy mondtok lanyok/fiuk, hogy idaig eljussatok?
20F
2022. ápr. 23. 22:42
2/22 anonim válasza:
A nagyobb bulihelyeken elő-előfordul (meg a kisebbekben is). Hogy mit kell "tudnod" hogy ez megtörténjen? Piszok jól tudnod kell csajozni 😂 el kell tudnod jutnod arra a pontra az adott lánynál, hogy kívánjon annyira hogy akkor és ott is belemenjen, ráérezned alkalmas-e a pillanat ott, vagy majd máshol lesz folytatása a történetnek.
3/22 anonim válasza:
Hogy kell ilyen jól csajozni?
4/22 anonim válasza:
Jól kell kinézni. Nagyon. Interneten anonim meg mindenki azt ír, amit akar. Vagy igaz. Vagy nem.
5/22 anonim válasza:
Oda kell menni a hely legrészegebb lányai közül az egyikhez és kb viheted is 2 mondat után a legtöbb esetben. Tudom, nem a legbüszképp " fogásod" de ott akkor úgyis csak üríteni akarsz :D
6/22 anonim válasza:
Aligha lehet ez a siker kulcsa. A férfiak többesége nem olyan szép ember, mint amilyen pl. Brad Pitt volt a 90-es években.
7/22 anonim válasza:
#4 hasznos ha jól néz ki valaki, de önmagában édeskevés ha tugyimutyi, nincs kisugárzása, stílusa. Az egyik barátom fogalmazzunk úgy nem éppen egy Adonisz, de a társaság középpontja és olyan dumája van hogy besz.rsz, szinte bármelyik csajt kidumálja a bugyijából. Nem tanulta, őstehetség, ösztönösen ráérez mikor mit kell mondania.
8/22 anonim válasza:
Jó, én ha nőkre gondolok szép nőkre gondolok nem rondákra. Persze egy ronda nő kénytelen kevéssel is beérni, ebben igazad van.
9/22 A kérdező kommentje:
#2 Valahogy enis igy gondolkodok errol 🤔 igazabol engem szinte mindig kulfoldinek neznek, nemtudom ez mennyire jo jel 😂 de sztem jol nezek ki. A beszelgetes az ami egy erdekes dolog
2022. ápr. 23. 23:08
10/22 anonim válasza:
#9 hát az a bibi (kommunikáció) ami nélkül sajna nem fog menni Casanova reinkarnációjának sem a csajozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!