Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetős lányoknál lehet olyat kérni, hogy csak lefekszünk egymás mellé, beszélgetünk, maximum átöleljük egymást, vagy simogatjuk egymást?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 06:01
2/29 anonim válasza:
Persze, számukra kb ez olyan mintha a semmiért kapnának pénzt.
3/29 anonim válasza:
Minek neked puska, ha nem mersz lőni vele?
5/29 anonim válasza:
Hogy lehet ennyire magányosnak lenni?
6/29 A kérdező kommentje:
Hát igen, nagyon jó kérdés. Valószínűleg nem normális állapot és én sem vagyok normális.
2022. ápr. 13. 07:41
7/29 anonim válasza:
Na ezt most nem kellett volna utolsó
9/29 anonim válasza:
A 5. kommentelő kérdése kifejezetten ártalmas.
Szerintem a prostik helyett egy pszichológus tudna segítene neked, hogy legyen egy olyan ember aki azért hallgat meg mert szeret. Az úgy nem csak tüneti kezelés lenne.
10/29 anonim válasza:
Persze, én a múltkor azt kértem, hogy Andersen meséket olvasson csak, semmi mást ne csináljon, az ölébe hajtottam a fejem, elkezdett mesélni, én pedig csak gatyán keresztül zsebhokiztam, és egy izgalmas résznél beleélveztem a gatyába.
Fantasztikus volt 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!