Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fizetős lányoknál lehet olyat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizetős lányoknál lehet olyat kérni, hogy csak lefekszünk egymás mellé, beszélgetünk, maximum átöleljük egymást, vagy simogatjuk egymást?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 06:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19%
Értem, szimplán logikátlannal gondolom. Ez aztán tényleg nem egy olyan extra dolog, mint a savanyútalpas lábfétis, vagy hogy bangbangen 8-an kapják el hátulról.
2022. ápr. 13. 12:46
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Bang bang🙂
2022. ápr. 13. 13:08
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

gangbang…

bocsánat.

2022. ápr. 13. 13:11
 24/29 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy neked mint lehetséges pszichológusnak kifejezetten hasznos lenne elmenni egy prostihoz. Érdekes dolgokat látnál ott.

Nagyrészt nem engednek meg semmit csak a sima dugast, azt is kb mint egy fajta megszentsegteoenitest élik meg. Ami nem meglepő de az igen hogy sokan ezt évek óta csinálják így. Lehunyják a szemüket és azon vannak hogy minél hamarabb túl essenek rajta. Durva milyen lelkivilaguk van szegényeknek.

2022. ápr. 13. 13:26
 25/29 anonim ***** válasza:
85%
Próbáld az idősebb kor osztályt. A futószalagos csajoknak fel se hozd,nekik csak az számít, hogy hamarabb végez.
2022. ápr. 13. 13:27
 26/29 anonim ***** válasza:
83%

Ilyesmit tőlem is kérhetsz! :) Ehhez nem kell külön keresned olyan lányt!

38n

2022. ápr. 13. 13:32
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Vannak azok a nők akik tényleg élvezik a dolgot és/vagy nagyon jól meg játszák magukat… És most nem az orgazmusra gondolok, hanem az alapvető hozzáállásra, ahogy rád néznek és ahogy beszélnek veled. Mintha tényleg örülnének, hogy veled lehetnek… Általában ezzel azok akik az ígéreteiket be is tartják.

Maximum 25%-a ilyen a hirdetőknek és egy átlag pasinak ezek nyújtják a legjobb élményt…

Vannak a futószalag effektusosak is. Szerintem ez is kb. 25% lehet, de akikről a #24.-es ír, a “szemlehunyósak”, azok nem ezek… Ez megint egy másik kategória és szerintem ezek vannak a legtöbben, kb. 50%.

Akik csak ideiglenesen vannak ebben a szakmában, azoknál nem olyan durva a helyzet, de sokan 5-10-15 éve vannak benne és valszeg amíg csak lehet benne is lesznek, mert bár nem szeretik, még mindig szívesebben csinálják ezt mint bármi mást.

Ők azok akik zenét tesznek be, muszáj a félhomály, általában csak misszi és kutya közül lehet választani, ha misszi akkor oldalra néznek, de jobban szeretik a kutyát amikor létre sem jöhet a szemkontaktus… Persze mivel régóta vannak a szakmában és nem egyenlőek a lehúzósakkal, ha megkéred Őket, hogy nézzenek a szemedbe, vagy kapcsolják ki a zenét akkor készséggel teljesítik és van hogy még Ők is egész jó színészek.

De aki empatikus, az azért betekintést tud nyerni a belső világukba…

Alapesetben pedig szinte mindent megtesznek azért, hogy a saját kis világukba maradjanak és elvonatkoztassanak attól amit valójában csinálnak, egy idegennel.

Én egyébként ezt a réteget szeretem, nem azért mert pszichopata vagyok és az eltiport lelkekre áll fel a farkam… Hanem pont azért mert azonosulni tudok ezekkel a lányokkal/nőkkel és tudok olyan vendég lenni ami a legkevésbé rossz nekik. A szexet pedig végülis megkapom… Tehát mindketten jól járunk.

Abbahagyni úgysem fogják, mivel egész egyszerűen ezzel akarnak pénzt keresni, már eldöntötték. Ehhez meg van a joguk és senki sem fog tudni ezen változtatni. Ezt nagyon nehéz kifejteni… Sokan még abba sem mennének bele egyébként, hogy eltartsák Őket, mivel akkor azt az élményt is elveszítik, hogy így vagy úgy de képesek egyedül boldogulni a világban (sokaknak ez az egyetlen “örömük”).

Viszont akkor a legjobb amit tehetsz értük, hogyha normális, tisztelettudó vendégük vagy.

És hogyha egy ilyen nővel már hosszabb ideje vagy kedves, normális akkor el kezd látszódni rajtuk a tényleges őszinte öröm, amikor megint mész. Ha sok tapasztalatod van, akkor pedig azt is tudod, hogy ez nem megjátszott…

Ez számomra például, aki kapcsolatokban nem tud, vagy nem akar hosszabb ideig boldogulni, nagy öröm…

2022. ápr. 13. 13:46
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

27es jól leírta.

24es voltam.

2022. ápr. 13. 14:05
 29/29 anonim ***** válasza:
60%

Ide pszichológus is ír ??? 🙂😁😈👿 akkor rosszul fog járni velem 😈👿

Melyikőtök az ??? 🤥

Na, Egy ilyet kipróbálnék : pszichológus vs. Én ! 😀😁🙂🤭🤭

(Nem vagyok az) Itt, nem priviben. 🙂

2022. ápr. 13. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!